Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mošnji šta su se uskukurikali. ajde, jadike napravite nešto sa rprezentacijom pa onda vrijeđajte reprezentativce drugih, boljih, uspješnijih zemalja. jadni kompleksaši, kruha gladni a misle da su centar svijeta. modrić nije prošao pripreme i od njega se nešto očekuje tek na proljeće.
e gdje bi vama bio kraj bosanci da imate modrica. Vi imate onog dzeku, 4 og napada citya pa vas se svijet ne moze rijesiti. Izlazite na ulice kad on da gol kao da ste osvojili euro u najmanju ruku.
Kako je odigro sinoć pa ljepota bilo gledat....jedno pet šest prilika im je za go napravio,vraća se u formu kao što je nekad bio.Strašan je.... Mada kolko god mi bilo teško priznat mislim da neće uspjet izbacit Modrića iz ekipe,hrvatski el fenomeno samo u ovoj sezoni ima nevjerovatan niz od tri uspješna dodavanja,jednu polu asistenciju i jednu asistentciju što je već skoro pa duplo više od svega zabilježenog u njegovoj bogatoj karijeri... Šta može jedan Kaka protiv malo nosatog virtuoza,koji je došao u Madrid kao najveće pojačanje Barselone ove godine :D
Sad se bosanci naslađivaju i tješe jedni druge kako je Modrić loš, a nije vam lako, izbili su vam čirevi od ljubomore.
ehh sta ce,kaka je za modrica izmislio fudbal bolji hiljadu puta od njega ;)
Ta će Kaka, Modrić mu kroz noge probaciv\'o...