Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosno sirotinja....drzava od q
Ma u sloveniji kada budete igrali 2 komada cete najmanje fasovati
"Hrvati, to su dronjci" (Franjo Josif) "Hrvati su izmet ljudskog roda" (Adolf Hitler) "Hrvati su najhrabriji narod na svetu ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide" (Jovan Ducic) "Od svih naroda na zemaljskom saru, Hrvati su najgrozniji" (Karl Marx) "Boze sacuvaj nas gladi, kuge i Hrvata" (iznad ulaza u jednu Njemacku katedralu
Od slijedece hefte pocinju izjave "Okrecemo se prvenstvu". Željo i Siroki su imali malo srece sa zrijebom u prvom pretkolu i to je sve.
Jok, eto niste. Nako ste izgubili.
kako se vrati penal u 90+😉
PA PA Šampionu u štimanju, pišite kada stignete!
PA PA Šampionu u štimanju, pišite kada stignete!
mozda niste zasluzili poraz,ali sigurno niste zasluzili uopste da igrate ovu utakmicu😉