Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek predje u nasu PREMIER ligu.
@EbuVlah1463 trebaš ga naći i izbičevat
vecu glupost nisam procitao odavno brrrrrrrrrr ja mislio dodik dao izjavu kad ono kahn
@arjuTOKINgtumii da ali budimo malo realni... koliko su na stelu osvojili titula? pratim Bundesligu 20 godina i nije sto navijam za Schalke 04 ali taj klub su jebali na pravdi Boga vise puta...
@arjuTOKINgtumii a dodik liga, šta s njom bi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Generalno gledajuci u pravu je...Bayern nema konkurenciju u Bundesliga pa se to najvise odrazi u Ligi Prvaka...kao sto ce i ove godine PSG...oni u domacem prvenstvu gaze...naravno...par utakmica se mora dogoditi da bodovi protivniku pripadnu...ali u ligi prvaka nece proci dalje od Reala...prvo i prvo...Liga prvaka je poseban motiv za Real...a u prvenstvu imaju okrsaje sa Barcelonom,Atl. Madrid,Sevilla,Villarreal,Atl. Bilbao itd itd...
Ja kljusine čovjeka, pa zna se zašto Bayern nema konkurencije, čim se pojavi ekipa koja im konkuriše, uz pomoć države, natjeraju najbolje igrače tog kluba da pređu u Bayern pa ih bace na tribine, u B ekipu ili pozajme nekom klubu iz druge lige. Hebo vas Bayern
Ovaj je Kahn pametan skoro ko Zlatan Ibrahimović
i šta onda?? kao navijač si ga popušio! nek Kahn ide ovaj vikend u Barcelonu a slijedeći u Turin. Bundesliga mora nažalost kao i u Engleskoj promjeniti prava za investitore. Ja da se pitam svi bi igrači imali ograničenu platu a klubovi bi samo ono što zarade mogli i investirati.
on da je pameyan ne bi bio golman da se ne lazemo...
pokupuju sve igrace iz drugih klubova i kaze niko nam nije konkurentan!
Ovo bi bilo jako dobro da se napravi, ali mislim da je broj od 10 najjacih jako mali. Klubova jakih ima na pretek: Bayern, Dortmund, Real, Barsa, Atletiko, City, United, Liverpool, Celzi, Arsenal, Totenhem, Juventus, Inter, Roma, Milan, Napoli, Psg, Besiktas, Porto, Benfica. To je liga koja u kojoj bi svaki mec bio ludilo.
Za Njemačku nije problem pošto bi samo Bajern igrao ali španski,engleski i djelimično italijanski fudbal bi propali bez njihovih najboljih timova.
puni para, cim neko od konkurencije zaprijeiti, odmah mu kupuju najboljeg igraca i onda ovaj sad sere kako bayern treba svoju ligu.
Mora da ovaj lik odskoro zivi u Barceloni pa hoce i on tim Katalonskim putem
Pokupuješ od konkurencije sve što valja, stvaiš te igrače na klupu i onda se žališ što nemaš konkurencije...Presmiješno.
@baabo pa lik je donekle upravu... puno puta su popusili zbog prejakog Bayernovog novca i uticaja drugi klubovi npr. Bajer, Schalke ili oni zuti krpelji... ali tako je kako je
nek se ujedine sa francuskom ligom, i ona nije nešto
Mozete li ikada napisati naslov a da ima veze s tekstom. Nigdje nije izjavio da treba da osnuje svoju ligu.
Jedan od najboljih golmana svih vremena, al ocigledno ne bas tako dobre pameti..m
proguto loptu i ona mu smeta da prođe krv do mozga -- 100 ml lidokaina i jedan defibrilator
Ide i Željo u Superligu.