Nogomet
0

Kagawa: Iritira me moja forma

Totalsport
Shinji Kagawa (Foto: EPA)
Shinji Kagawa (Foto: EPA)
Ofanzivni veznjak Manchester Uniteda Shinji Kagawa priznao je da je frustriran svojim ovosezonskim igrama, odnosno nemogućnošću postizanja pogotka.

Otkad je u ljeto 2012. došao na Old Trafford iz Borussije Dortmund, 24-godišnji japanski nogometaš ne uspijeva izboriti stalno mjesto u udarnoj ekipi. I dok je u prošloj sezoni ipak imao svijetlih trenutaka, u aktuelnoj nikako ne ide.

Skupio je svega devet nastupa u Premierligi, pet u Ligi prvaka i četiri u kup-takmičenjima, ali na kontu nema nijedan pogodak.

"Nisam postigao nijedan gol ove sezone i zbog toga se osjećam jako iziritirano. Prvi put u karijeri mi se događa da sam u golgeterskoj krizi i zato sam iznimno razočaran. Stavljam pritisak na sebe u svakoj utakmici da moram postići gol, ali ima dana kada jednostavno osjećam da mi ne ide. Znam da moram to prevladati, a ako ne mognem, to znači da nisam sazrio kao igrač. Moram se fokusirati na drugi dio sezone da probijem tu mentalnu blokadu", izrazito je kritičan prema sebi bio Kagawa u razgovoru za Sky Sports.