Nogomet
0

Moyes: Razočaran sam samim sobom

Totalsport
David Moyes (Foto: AFP)
David Moyes (Foto: AFP)
David Moyes, menadžer Manchester Uniteda, priznao je kako u svojoj prvoj sezoni na čelu struke velikana s Old Trafforda nije ispunio vlastita očekivanja.

Manchester Unted je odavno ispao iz utrke za naslov prvaka Engleske kojeg je prošle sezone osvojio pod vodstvom Alexa Fergusona, a gotovo sigurno neće igrati niti u Ligi prvaka iduće sezone.

"Stigao sam u Manchester United s velikim osobnim očekivanjima, jer sam došao u pobjednički klub. Ja imam pobjednički mentalitet, ali sam razočaran samim sobom jer ga nisam uspio realizirati u ovoj sezoni. Naravno, nije u pitanju da se nisam trudio ili da nisam dovoljno želio", izjavio je Moyes.

"Čovjek uvijek mora sagledati što je napravio, krenuti dalje i analizirati je li možda mogao nešto i bolje učiniti. Nismo igrali ove sezone dovoljno dobro na regularnoj bazi onako kako sam priželjkivao i moramo pronaći taj kontinuitet koji nam treba. Važno je dobivati utakmice, velike i one ne tako velike. Mi želimo pobjeđivati i ekipe s vrha tabele i one iz donjeg doma", još je rekao škotski stručnjak.