Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Japanci su Japanci, zna se koliko oni drže do međusobnog uvažavanja i poštovanja, i ljudskog dostojanstva, na kraju krajeva ... :)
Cleverleya će ako treba poslati u pustinju, kako bi Shinji dobio 23. Bravo Shinji, oslobodi se pritiska...jer samo tako možeš igrati svoj fudbal.
pa i ostali su ga uzeli kao anonimusi (izuzev cantone i owena), pa niko se nije obazirao. trebao si uzeti i dokazati da ga zaslužuješ, a ovako si samo pokazao da si psihički nestabilan, čim i je opterećenje ko ga je nosio prije tebe. btw, 23 je zauzet (cleverley).
Moj Shinji, niko ga nije zaslužio, nego ga je dobio na početku, i na njemu je da ga opravda...jedino Owen nije do sad
\"Tek sam se priključio ekipi i nisam postigao još ništa za nju. Prvo se želim dokazati, a onda eventualno uzeti broj 7\" Posteno, svaka cast. Respekt.