Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskrene cestitke...
svaka cast momci
\"Utakmicu je posmatralo oko 1.500 ljubitelja fudbala\". Naše kadete gleda više gledalaca nego što je u prvenstvu u prosjeku gledalo \"šampiona\" željA.
ČESTITKE I TRENERU EMIRU KARAHMETU KOJI NIŽE USPIJEHE I KOD KUĆE I NA STRANI !!!!
znam i ja čiji je tata dao para da se uzme titula
AFERIM MOMCI SAMO TAKO I DA AKOBOGDA NAPRAVITE VELIKE KARIJERE.
zivim u blizini Tz i gledao sam kako su pokrali zelju u polufinalu,,zato cestitam sarajlijama ;)
@tuzlak papak drugačiji riječnik od tebe i tebi sličnih nismo ni očekivali to vam je u domenu vaseg ponasanja ... =))
zacheram ti sarajlija i zacheram ti kompletnom sarajevu zbog tebe
čestitke sarajevu na velikoj pobjedi.Gledao sam utakmicu u kojoj je sloboda bila bolja u prvom poluvremenu i nije iskoristila svoje šanse,a sarajevo uputilo samo jedan šut i...pogodili.U drugom poluvremenu Sarajevo puno bolje,sloboda se potpuno otvorila a sarajevo iskoristilo svaku ukazanu priliku.I da je pobjeda bila ubjedljivija nebi bilo nezasluženo.
bla la bla bla bla .... nek ste razvalili p.... Tuzlanske tako i treba titule od seniora i omladinaca svake godine trebaju u Sarajevo !! bilo to na Koševo ili Grbavicu svejedno mi je samo neka nisu pačenici iz TZ I ZE. .... svaka cast cestitke od komšija !! =))
Svaka čast momci, samo naprijed :)
svaka cast
čestitke iz Tuzle, hebiga ništa nam se ne da :)
Svaka čast Čivi... Momak iz Breze.. NATO... Cestitke i ostatku ekipe...
BIĆE SARAJ`VO OPET ŠAMPION
Postovanje i respekt za ovo: Utakmicu je posmatralo oko 1.500 ljubitelja fudbala, a oko 50 njih je stiglo iz Tuzle. Svaka cast,ovako ne bude na utakmicama seniora u PL.