Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krititizirati se moze ali pluvati ko sto rade hrvatski novinari(plačenici) to ne. Mozda Kramarić u prvu vrstu. Mandzo definitivno mora na klupu. Malog Bosanca Leovca forsirati Zahvaliti se Schinefeldu i vise ga ne zvati. Dati sve ovlasti u obrani Čorluci..forsirati Mitrovića iz Rijeke
Gosp.Čaćić radi dobro svoj posao. Zalosno je samo u kojoj atmosferi radi. Atmosfera linča iz Yugonostalgicarskih prljavih usta Imbexa i Yutarnjeg. Pogotovo Zvonko Alač i njegova ekipica SA SVOJIM BISERIMA. Pa Dea Redzić kcer bosanskog Yugooficircine (naravno navijačIca Hajduka)..prištavi Buble i cijela regimenta "STRUČNJAKA" Kojei svrsavaju na baklje atmosferu ..uzivaju zajedno sa Stojanovićem iz Reke koji prijavljuje Hrvatsku za razna skandiranja pijanih budala.
Ante je jako dobar trener, mada sam bio protiv njega kad su ga imenovali. Jos jedan dokaz da inteligentni ljudi i kad ne igraju fudbal mogu da budu odlicni treneri. I selektor Portugala Santos je imao slican put. Samo da se manje mijesa u politiku i da manje moralizira i ne bi imao zamjerke. Izgleda da to neki treneri ne mogu (ili nece) u Hrvatskoj, primjer Cire i Cacica.
I opet im ne valja , prozivaju ga gore nego što smo mi Sušića.
Dio je korumpirane skupine na celu sa Glavonjom i njegovim potrckom Brendonom,a sa ovom generacijom sigurno nije veliki uspjeh pobjediti sj. irsku ili island. Hrvatska je jedna od najpotentniji reprezentacija svijeta i zasluzuje pravog trenera, a to je Bilic,Prosinecki ili neko strano veliko ime.
Biliću je nedostajalo iskustva i bio je preblizak igračima. Prosinečki si je sam zatvorio vrata reprezentacije kad je trčao trenirati crvenu zvezdu.