Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel neko gledao sinoc tekmu argentine i jucer portugal i rusija????? jel se vidjela razlika izmedju messija i ronalda??? ja sam je vidio.messi 2 gola,namjestio 1 gol,2 precke,3puta golman skida nemoguce a sta radi ronaldo,samo trazi faul i hoce da place od muke kad ga sudija ni da pogleda.realno
stvarno nemogu da vjerujem da jos ima onih koje porede cr i mesija...jer stvarno messi je pravi carobnjak za ronalda...pa sta covjek radi sinoc to je nevjerovatno.. i jos jednom je dokazao da NE MOZE bez xavija i inieste... COVJEKU JE SAMO POTREBNA LOPTA I NISTA VISE !!
Jado, s kim igra CRy7, Drama Queen u Realu? Čuj Messiu lako jer igra s Di Mariom? Ja svakakvog svijeta.
Polufinalista svjetskog prvenstva, pa slabija ekipa. I ti nekom da je glup?!? Ne kmeči....!
Fakat...ja i zaboravio da je Brazil domaćin...izvinjavam se na glupom komentaru!!! Lijep pozdrav...
svi jucerasnji golovi na 4 fudbal .com
Ne razumijem potrebu vas levata da vodite bilo kakvu polemiku o Messiju ili Ronaldu. Ljudi igraju za svoje reprezentacije i tamo nizu uspjehe-neuspjehe. Kakve to veze ima s nama ili bilo cim? Pitam npr Ada koji se polomio lajkajuci vlastiti komentar, ili theb-a koji isti dislajkao? Donekle shvatam prepucavanje kada je u pitanju rivalitet Barca-Real. Ali ovo s reprezentacijama? To samo moze znaciti jedno, zivo vas libo i za Real i za Barcu. Vi ste \"navijaci\" koji prate ove individue bez obzira gdje igrali. Kakvi bolan vi i navijaci, vi ste shit naj obicniji.
@Nene ahahahahahahahaha et jadni ronaldo nema s kim igrati u reprezentaciji koja je treca na FIFA rang listi... de ne provaljuj se degenu jedan, ne znas recenice sastaviti.
@??? zasto bi Brazil igr\'o kvalifikacije kad se prvenstvo,za koje su ovo kvalifikacije,odrzava u Brazilu????
Jedan Messi pored sebe ima Di Mariu i ostale koji su prilicno dobri a Ronaldo mogu reci da nema nikoga,Portugal jos trazi sebe. Argentina se ne oslanja samo na Messia dok Portugal se oslanja na jednog igraca.
A šta Brazil ne igra Južnoameričke kvalifikacije jer na onoj tabeli u članku ga nema???
Jaaaakoi sam tužan!!!! Kmeeee...... http://www.youtube.com/watch ?v=c1J6FwDEw2g
ADO glup si ko\" Vranješ\" mamu ti jbm pa Juznoamericke repke igraju samo ofanzivno dok Rusija se branila odkako je dala gol a vidjecemo Lesija u gostima kad budu igrali kod neke jace repke
Ja sam tužan.....! Šmrc....!
@theb vidis da si mi samo ti disl.hehe.izgleda da je do tebe.nemoras pogledat cijelu tekmu argentine od sinoc al u 4 min mozes vidjet 2gola,asist.2precke i 10 slaloma
@ado tvoje razmisljanje je na nivou lige grada iz kojeg se javljas. a i ovi sto glasaju za tebe.