Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast upravi na radovima zadnjih par godina, akoBogda da se i zapad u svoje vrijeme uradi kako treba. Još nam kvalitetni igrači fale, za kvalitetan stadion.
@marcelo05 skoro 20.000
Prava ljepotica sta je sve prezivjela. Ljepsa nego ikad.
Gradi Željo boli te ku*ac !!!!
Treba realan biti, nema ljudi NAŽALOST od ovoga ništa! To kažem kao bolesni Željovac ... Čim se u finansijskoj konstrukciji pominje "lokalna zajednica" piši propalo. Kakvi BA političari i njihova obećanja? Zar nismo g ovno pojeli svaki put kada smo njih navodili u finansijskim konstrukcijama iz ranijih projekata? Svaki put su nas izradili, zar nismo ništa naučili? Ja bih sada sve ove naše vratio za sto da probaju naći drugi način ili da probaju neki realniji projekat skontati.
Nama treba neki jeftiniji projekat koji možemo sami finansirati, vođeni primjerom istočne tribine i načina na koji je finansirana ili neki investitor kojem ćemo ponuditi nešto. Nikad je drugačije nećemo izgraditi! Treba svima da bude jasno pa i upravi da država NIKAD neće ulagati u imovinu nekog kluba, isto tako ni grad Sarajevo. Ljudi, grad dvije decenije ne može da skonta sredstva da obnovimo yebenu žičaru, da ne pominjemo devastirane Olimpijske objekte a kamoli za Grbavicu.
Samo bi bilo lijepo kada bi juznu tribinu lijepo spojili na sadasnju istocnu, a ne kako trenutno stoji u projektu, jer bez obzira sto juzna tribina jako dobro izgleda, ukoliko ostane onaj cudni prostor izmedju juga i istoka, jako ce narusavati izgled stadiona.
Na ovakvu vijest svaki normalan covjek bez obzira ciji je navijac, treba pozitivno da reaguje. Stadioni u BiH su ruglo zivo, ostali smo u 80-tim. I onda kada se pojavi neko ko pokusava na neki nacin da poboljsa nesto, pojave se pametnjakovici koji pljuju po tome. Zato smo tu gdje jesmo, zadnja nacija u svemu. Svaka cast ljudima u Zelji koji ovo guraju, stadion ima potencijal da postane pristojan stadion za evropake pojmove a za nase uslove odlican.
Bolje da Sandzakničar srusi ono drveno ruglo na zapadu. Jug je ionako iz vremena SFRJ zivi kuratz. To je valjda jedini stadion u Evropi na kojem je zmijela ugrizla covjeka, protiv Vardara 1985.-te
bice i zapad novi pederu pa ces onda pljuvat po hmmm ne znam vise sta nam fali ne mogu da se sjetim , ah da rešetke na sjeveru kad dođu klošari na derbi
@FEM Doci ce braca lesinari i zapaliti sugavicu. Takodjer tuzlaci mrze mrski klub. Skinuli ste gaće trebinjcima. Nema brata dok ne rodi majka to u trebinju zna kuca svaka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma nije to nista kad vidite kakva se tribina pravi na stadionu u tuzli, jest da se gradi 8 godina i da jos radovi nisu izasli iz zemlje ali samo sabura.. bit ce to sve gotovo za jedno 30-40 godina..
tamo kako sam vidio prave stadion sa altetskom stazom, jbt koji klocevi
Kakvo kmečanje pitarčića i Zeničana hahahahahaha
Svi na jug! Željo mi te volimooo
Velik li si Željezničare!
Bravo bravo komsije a nas iskreno ko yebe kad trpimo decenije kradje. Mogli smo i vi i mi izgraditi camp nou ali su se punili tudji djepovi. Ipak lijepo da cete vi poceti sa radovima.
ne mogu da vjerujem da ima i normalnih komentara hahahah,pozz
Tzv. stadion nema ni kakav takav prilaz, a o parkingu da ne govorimo. Kakva smijurija. Ali kakva tvorevina, takvi i stadioni.
Kakav jad i bijeda ove tvorevine. Nazovi gl. grad, a nema ni pristojan stadion. I kurče se sa nečim. Fuj gamadi.
Sta ti hejteru. Leksiliuma nabavi i polako. Sabur
neka zeljeznicaru kosti ti ebem al neka najljepsi stadion imao