Nogomet
0

Juventusovi ultrasi u borbi protiv "plaćenika"

Totalsport
Najžešća skupina Juventusovih navijača ne krije neslaganje s klupskom politikom te je spremna igrače s ugovorima na isteku protjerati iz kluba. Jedan takav je i Mauro Camoranesi.

Veznjak "stare dame" ugovorno je za klub vezan još samo u nadolazećoj sezoni. Budući da ima 34 godine, od njega ultarsi ne očekuju partije iz snova, a svjesni da je za kupovinu pojačanja nužna prodaja pojedinaca svoje su ideje usmjerili prema Camoranesiju i igračima u sličnoj situaciji. Osim njega, "plaćenicima" su prozvani i Christian Poulsen i Fabio Grosso.

Sam Camoranesi javno je svima dao na znanje da će ugovor odraditi do kraja osim ukoliko na njegovu adresu ne stigne neka unosna ponuda. Odradi li ga do kraja, sljedeće je sezone slobodan pronaći si novo odredište, a pritom će klupska blagajna torinskog kluba ostati prazna.

Imao je Camoranesi priliku otići u Olympiacos prošloga mjeseca, no primanja koja mu je ponudio grčki klub nisu mu bila po volji. Uslijedilo je stoga u ponedjeljak očitovanje ultarasa u vidu transparenta na trening kampu u Vareseu.

"Onima koji moraju otići, ali inzistiraju na ostanku, sljedeće ćemo sezone priuštiti pakao", pisalo je na njemu.