Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo broj ,milioni su bitnu na kontu
Hoce li i promjeniti ime u “korijen”?
Kasnije je morao čekati oproštaj Raula i Luis Figo iz Real Madrida i portugalske reprezentacije, kako bi dobio priliku preuzeti broj od njih. NIJE TACNO NEGO JE REAL ISTJERAO RAULA LEGENDU KLUBA DA BI RONALDO DOBIO BROJ 7
"Desetku nosim u reprezentaciji Turske, a desetku sam nosio i u Atleticu. Kad sam stigao ovdje Messi mi je rekao da ako ju želim nositi i u Barceloni da ju slobodno uzmem", kazao je Turan turskim medijima. Razlika...
Nepismeni novinari za Vašu informaciju, Ronaldo je u dresu Reala osvojio 4 zlatne lopte, a onu petu, tačnije prvu, osvojio je u dresu Manchester Uniteda.
Mogao je 77,71,1+7 kao onaj intrrovac 90' nekad
Ivan Zamorano je nosio broj 9 u Interu dok Ronaldo nije presao , i onda je Ronaldo dobio broj 9 a Zamorano nosio broj 18 ali je na ledjima pisalo 1+8 .
Bolje dati nego primiti, logično
treb'o je uzet' bjanko, da kineskim originalima olakša malo