Tuttosport
0

Juventus želi vratiti Capella!

Totalsport
Fabio Capello (Foto: Reuters)
Fabio Capello (Foto: Reuters)
Krizi Juventusa očigledno nema kraja i pritom je izgleda nebitno je li na trenerskoj poziciji smijenjeni Ciro Ferrara ili Alberto Zaccheroni, koji je trebao biti spasitelj.

U nedjelju je Juventus pao na domaćem travnjaku od Palerma 2-0. Pokopali su ih njihov nekadašnji igrač Fabrizio Miccoli, te Hrvat Igor Budan.

Bio je to čak peti poraz Juventusa ove sezone na domaćem terenu u Seriji A, a slabije su od njih samo tri momčadi i to tri sastava sa samog dna ljestvice: Atalanta i Siena (šest) i Livorno (sedam).

Juventus je tako trenutačno na petom mjestu ljestvice, a baš im Palermo bježi dva boda u borbi za posljednje četvrto mjesto koje vodi iduće sezone u Ligu prvaka.

Zaccheroni je doveden kako bi ispunio taj cilj, no kako god završila ova sezona, gotovo je sigurno da Zaccheroni na ovom mjestu neće dočekati sljedeću. Prvi favoriti za trenera Juventusa u sljedećoj sezoni su i dalje Rafael Benitez (Liverpool) i Cesare Prandelli (Fiorentina), no Tuttosport u izdanju od ponedjeljka najavljuje drugačije, spektakularnije rješenje.

Juventus je po njihovim izvorima zagrijan za 63-godišnjeg Talijana Fabija Capella, koji je trenutačno na vrhu engleske nogometne reprezentacije. Strukture Juventusa će, navodno, pokušati vratiti Capella u Juve nakon Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Spomenimo da je Capello u ovom klubu radio od 2004. do 2006. prije odlaska u madridski Real.