Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan Huddersfield zaradi 170 miliona ulaskom u Premiership. Kakva liga prvaka, kakvi bakrači.
Da imalo ima poatenja na ovom svijetu doktoru koji spasi jedan zivot odma kesirat milion maraka.Realno vise od fudbalera zasluzuju svi koji rade neki fizicki posao pa cak i bilo koji drugi jer fudbal dodje kao razonoda i koliko god da dobiju dosta je.Al bolesna smo nacija igrac za godinu zaradi 30 miliona a ovamo istinski heroji do guse u kreditima jer godisnje zarade do 10 000
@pesimist dobro, ne moze se to tako lako porediti. Ako cemo gledati ko biznis, sto fudbal itekako jeste opet je privatni biznis koji je zastupljen svugdje u svijetu. Doktori javnog sektora zaradjuju toliko koliko zaradjuju, al imas privatne klinike i doktore koji se obogate vrlo brzo. Nije rijec o milionima jer uglavnom rade na drzavnom nivou, dok je fudbal globalno rasprostranjen privatni biznis.