Htjeli Džeku, Van Persieja, Drogbu...
1
Juventus traži pravog napadača - prati Torresa i Nanija
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel znate razliku između napadača i ofanzivnog igrača? Pozicije u nogometu: Golman, lijevi/desni bek, štoper, defanzivni/ofanzivni vezni, igrač sredine terena (između ofanzivnog i defanzivnog veznog), igrač lijeve/desne strane, lijevo/desno krilo (malo ofanzivniji od igrača lijeve/desne strane), polušpic/centarfor, špic/napadač. Pozicije koje poznaju novinari klixa: golman, štoper, napadač. Nije moje da palamudim, ove termine koriste svjetski novinari i treneri, a ako već pišete članak malo se informišite o tome što pišete.
BESPLATNO DAJEM 22 NAJBOLJA SISTEMA ZA KLAĐENJE KOJE SAM PRIKUPLJAO TOKOM ZADNJIH PAR GODINA. GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. www . organ . bloger . hr
Torres je prije bio zvijer 2007- do prve povrede teze 2010 onda je prop\'o ko kauč :D
torres je jedan napuhani balon...nikakav on napadač nije...neznam kako drzi takvu cijenu...on i Dzeko ko 2 brata :-D
oooooooo edin dzekooooooo