Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi novinari su stvarno poremeceni sa ovim edinom ..pa bola ....postajete neozbiljni !!!1
OTIMLJE??? Selo vam je*em pa odakle izvukoste OTIMLJE, oranje vam narandzasto!
Hajde kompleksi jedni, sta napadate lika, kao da je on kriv zbog toga sto se tolikopise o njemu, da se o svima vama napise barem jedan clanak, bili bi presretni, kompleksasi !!!
OTIMLJE???? A BOG VAS NAGRADIO! :(
Ovo admine stavi u mapu \"arhiva\" ili napravi neku \"antika\" ili slicno!!! MIslim kako mozes ovo u novosti da stavis?Dzeko i njegovi prelasci tj price nikakva novost vise nije:)Samo okrecete tekst i JUVENTUS MU M CITY....Kad negdje potpise AKO potpise onda je to novost! Ovo sada je samo trosenje MBG na stranici bespotrebno:))
da bog da dozivotno ostao u wolfsburgu... dosadili ste i bogu i narodu s njim
wolfsburg je dobar tim. cim nece da ga prodaju za 30 milja i diega,, znaci da taj tim ima pare. boli ih kkk... hoce da zadrze dzeku, jer samo tako mogu udarati na bayern.
Tog 24-godišnjaka za kojim se, barem medijski, OTIMLJE pola nogometne Europe. Ko vam je OTIMLJAO pravopis dok ste isli u SDA skole
Stvarno je dosta vise ovih izmisljenih transfera ! Neka ga u VW-burgu... TDI Koliko vas placa onaj njegov slinavi menadzer ? 120 KM...???
djeko ce umrijeti prelazeci iz kluba u klub, majko mila
Pipo će se javiti dok svrši na sliku prvo
vise se ni pipo ne javlja HAHAHHAAHHAHAHAHAHA...
ja fame oko ovog dzeke boze sacuvaj. ko da jenki igrac pa ga prodaju ...
otimlje ha ha ha ha ha ha hA H mame vam ga baaliyske looyave pooturchene pogane glupave. vi niste za rezervata, vi ste za kaveza.
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ne znam koji je novinar u pitanju ali skiadam mu kapu. levati ovu stoku isllaamiiziranu teeroriistichku do ludila. sutra ga jarane probaj nekako prodat Realu ha ha ha ha ha