Ugostili stare prijatelje
0
Juventus svečano otvorio svoj novi stadion
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da ce im ovaj novi stadion donjeti i nove uspjehe, dugo nam fali stara dama iz torina u vrhu evropskog fudbala
Ponosan na svoj klub i na naš novi prelijepi stadion. Forza Juve !!!
Che si vince,che si perda,forza Parma,Juve merda!“
safet susic pape - selektor bih
prekomplikovano je ovo za takve kao ti FORZA JUVEEEE
jedva cekam prvu majstoriju naseg capitana na novom stadionu...fenomeno vero Alex10 @tripleta........tisina ---misevi su kolo vodili al sad se macka vraca
dzaba sve ovo......opet bih ginuo za Grbavicu!
@nemesis J_A_D_O_V ti dedo u grobu
o leeee o leee ooo leeooo leeeee juvveeee juuvveeeee
@@Ateist Nisam to znao, da nije malo pregolem za njih? Ne pratim talijane puno pa ne znam, a zao mi ih nesto, dok se moglo gledat Torino mi je najdrazi bio, valjalo bi da se vrate. A da lici, lici, i boje su im iste. :)
Ponovo se Juve bit sila!
prelijep stadion za najljepsi klub na svijetu, Forza Juve
@nogomet Nottsi su najstariji klub nemoj da pricas gluposti stariji su od Sheffilda 30 godina ispeci pa reci FORZA JUVE
Gledajmo slike i uzivajmo Samo gledajmo,onda se vratimo u stvarnost i otidjimo pogledati Kosevo i Grbavicu dva istinska hrama sramote.I onda se opet vratimo i gledajmo slike lijepih stadiona koje napredan svijet pravi i otvara.Sve u svrhu gledateljevog komfora i udobnosti.
jeste novinari svaka vam cast. Notts County uopce nije najstariji klub. Prvi nogometni klub ( i dandanas aktivan) je Sheffield United, osnovan 1857, dakle 5 godina prije Notts County-a.
Torino ce i dalje igrati svoje utakmice na Olimpicu, kojeg je u zadnje vrijeme koristio i Juventus dok se Delle Alpi rusio i gradio ovaj novi. P.S Iznutra me podsjeca malo na St James Park :)
Lijep stadion, jedan od ljepsih stadiona u Italiji, nadam se da ce vratiti Juventus na puteve stare slave. Ali, jedna je Allianz Arena jedan od najljepsih i najmodernijih stadiona ne samo u Evropi nego i u Svijetu. http://www.stadiumguide.com/allianz.htm