Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AJMO JUVEE!! FORZA BIANCONERRI !!
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/oficijalne/3556.html Ovo je isto objavljeno na juvebalkanu prije 8 sati.
NAMJESTIM ZI JA MAMI..IDIOTE OGRANICENI
Ne hvala, hocu da igram bar Europa ligu. Ionako su garant opet namjestali utakmice.
zgembo sve to stoji što kažeš, ali ipak Juve je Juve... velikan evropskog nogometa... sad su slabi, ali vratit će se Stara dama... budi siguran u to... FORZA JUVE
Od istorije se ne zivi to bi navijaci Juventusa trebali znati činjenica je da stara dama nije konkurentna ostalim europskim velikanima
pa jarane moj... Juve je za taj tvoj arsenal institucija.. što se tiće svega, i historije, trofeja, igrača koji su igrali.. svega... priznao ti to ili ne... to su činjenice.. samo uporedi broj trofeja koje ima Juve i taj tvoj arsenal..
nije budala da ode u propali klub, bolje mu je u Atleticu nego u Juventusu :)
idemo juveeee ove godine skudeto je nasss,,,forza juveeee,,,
Ima se, može se ! Forzaaaa Juuuuuve!
jhebla vas FUNTA, pišite u EURIMA
Dezinformacija. Najavljuju svjetsku zvijezdu a na kraju ce doci Andrea Caracciolo.