Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista nemam protiv Modrica kapa dole ipak u Realu igra, ali mi nema nista mrze nego kad ga njihovi novinari hvale ko da je Maradona, sto ne bi i mi nase i da kazemo Pjanke je bolji eto statistika kaze.
dobro se sjecam kao klinac citajuci magazin košarku i u njima tekstove o Slavenu Rimcu i Josipu Sesaru kao buducim NBA zvijezdama, ukratko o košarkaskim zvijerima. Dođe onda i ta utakmica, mi protiv njih, Skenderija puna, a ja se samo ove dvojice pribojavam, kakav Rađa, Veljko ili Damir, ma samo da ova dvojica ne prorade. Ne sjecam se tacno, necu se zakleti, ovaj prvi nam je dao 2 ili 4 poena, a drugi 0 ili 2 poena. E ja otad više ne vjerujem hrvatskim novinarima 😂
@moaner57 nemoras ti vjerovati hr novinama citaj spanjolske i engleske...
Mislim da se radi o dva razlicita vezna igraca...Modric igrom podsjeca na Bazdarevica, Salihamidzica, Acimovica dok Pjanic na Sliskovica, V Petrovica, Platinija...statistika nije uvijek mjerilo vrijednosti...uglavnom velii igraci i Pjanic i Modric.
Pjanic mu moze samo kopacke cistiti
Mileram Panjic
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čim si u Barci ili Realu, odmah te svjetska javnost svrstava u najbolje. Modrića su previše napuhali. Zna daviti igru i većina pasova koje uputi je nekome nazad. I onda statistika kaže imao je preko 90% tačnih dodavanja i svi na to svršavaju. Isto bi govorili i da je Pjanić u Barci ili Realu.
Modric najbolji vezni La lige, 2g zaredom,,a Pjanic nije cak niti najbolji u Italiji koja je puno slabija liga
glupane u la ligi imas dva kluba koja su konstantna u poslednjih 10 godina :) u Italiji imas 7 klubova koji svake godine pretenduju na titulu. Misli malo svojom glavom pusti "sporstske" novinare, idiote koji se dive "drblinzima" u spanaca i tika takama. jer ti majmuni nisu loptu sutnuli. Ronaldo zuba posle intera je rekao da ce u spanjolskoj dati 50 golova za jednu sezonu. Smjesna liga bez kontakta, slaba pas igra i osrednji intezivitet
Pjanić u subotu nema mjesta u prvoj postavi... tako da ih uporediti nećemo... ubaciće ga kad bude 2 razlike za real... i to je to...
aa ljudi moji nije sve u statistici, pogledajte modrica u realu, on je taj koji pravi razliku na terenu, u svakom trenutku covjek uradi ono sto je najbolje za tim.. pjanic je vrhunski igrac, puno talentovaniji od modrica, ali je po meni previse mlak na terenu(to donekle na gospodski nacin nadoknadi recimo slobodnjakom sa 30 m.koji zavrsi pod preckom). Modric u Realu na jednoj utakmici ima vise uklizavanje nego Pjanic u cijeloj karijeri. 🤣
Nebitno poredjenje,razgulice ih Real,pa vi gledajte kako je statistika "super".
Od 7. godine navijam za Real i ne mislim to mijenjati zato što u finalu igra naš Pjanke, ali Pjanke je, priznat ću, kompletniji veznjak. U svakom slučaju radujem se finalu i nadam se utakmici za pamćenje
juane alvese navaro vasa stras prema realu je zadivljujuca. vi ste naucili i Bosanski jezik da bi zastitili svoj klub. svaka vam cast. Siguran sam da su stanovnici madrida ponosni na vas i da vas poznaju. a ovaj podatak da od 7. godine navijate za real govori kako ste upuceni u fudbal, urbani i nas osrednje poznavaoce fudbala ostavlja bez argumenata/.
Svaki cigo svoga konja hvali, naprijed nasi ma kakvi da su.....
sta kazu herceg-bosanci na ovo
@milivanili Pjanic ne moze kopacke cistit modricu, modric 2 titule lp , nosi tim na grbaci, sta ovaj radi? Proveo karijeru u sporednim timovima, kao Roma ili sl. Sreca pa je dosao u Juventus, gdje bi da umjesto njega u sredini igra i Peter Crouch opet bi dogurali do finala lp , ne laprdaj :)
@Macdomo samo pitam.
oba su dobri na svoj nacin i samo laici mogu pomisliti da među njima ima neke slicnosti, razliciti tipovi igraca skroz
Neka uporede Pjanic-a i Kroos-a pa neka se onda hrabre... Modric je ipak klasa za sebe...
Oj Zagoro, lijepa li si Slavonijo, zlatna ti si Herceg-Bosno, srce ponosno Dalmacijo, more moje jedna dusa a nas dvoje pozdrav Liko, Velebita diko lijepa li si
@Kiseljacanin sta se ti manjina javljas? Ocigledno se spremas u Njemacku na put bez povratka pa si skupio hrabrosti da malo seres.
ako nista modric je ljepsi xD
ako juve dobije ja odoh u zapadni mostar i pucat u zrak na po spanskog trga hehe
Mire je nas i zato nam je bolji i uvijek ce biti. Modric je zvijer i steta sto je vec u 30-im godinama zivota, tesko ce Real naci zamjenu.
Ovo baš kao Nurkić vs Jokić, samo da se narod raspravlja bezveze a sve talentovani igrači. Nema šanse da odredim ko je bolji iako normala gotivim više igrače iz BiH repke.
@AugustBraun A Jokić nosi citav tim na sebi , top 3 najboljih mladih centara u ligi, uz porzingisa, bracu gasol , ostarenog dirka najbolji europljanin u nba-u , dok taj bosanski kupusar zivi od lillarda i mccolluma..