Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to Pjanić na klupi, a proglašen 43-im igračem svijeta ???
Vidi se da ne pratiš dovoljno, čim se ovako brukaš. Sinoć je odmarala kompletna prva postava, jer je u subotu veoma bitna utakmica protiv Rome. Buffon-De Sciglio-Chiellini-Benatia-Alex Sandro-Khedira-Pjanić-Matuidi-Cuadrado-Mandžukić-Higuain. Higuain, Chiellini i Matuidi ušli sa klupe, ostali ni minuta. Eto koliko si pametan, odnosno glup.
@nicolas svejedno isto mislim, a dobro se sjećam utamice Real-Juve kad je Luka Modrić provukao loptu kroz noge Pjaniću, tako da su mu se rasparale dimije
FORZA JUVEEEEEEEEEEE ⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️
samo sarajvo