Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1Tako je lagano lete oni koji n isu vrijedni svetog dresa... 2@ VELIKI----uvalim ti ja veliku kitu mami u sve rupe 3@REAL---kad te ne zanima veliki Juve sto komntarises znam da vam jos nisu rane zacijelilie od zadnja dva KNOCK OUTA od torinskog gifganta kojem nije kralj kupovao trofeje 4na shintere se ne obaziremo oni su bezvrijedni znaju da se brzo vracaju na svoju 3 poziciju koja im pripada historijski
tj. odlicno poslovanje. gadi mi se ova mafijaska liga
Moggi: \"In 1999 I went to scout a player at Marseille and noticed an Inter scout was there for the same player. I had to misdirect him. I noticed Cyril Domoraud playing and started to praise him so the Inter scout could hear me. Within a week newspapers linked Domoraud to Inter and they ended up signing him. He turned out to be a very mediocre player.\" Inter dominated Serie A for several years after Calciopoli, but their rule came to an end in 2011, and Moggi doesn’t think they will win anything again anytime soon. \"Inter are finished. Their credit, obtained from Calciopoli, has run out. The team has turned from being a warship to a weak mob. To win again Moratti will probably need a new Calciopoli.\"
koga jos zanima propali i mafijaski klub REAL REAL MADRID MADRID
Juventus...7.mjesto, neprocjenjivo ! ahhahahah Luzeri iz Serie B forza Inter campioni
Veliki igrac u velikom klubu...
Ovo je bilo prije par dana i stara je vijest, a moguce da je on ukljucen u ponudu Juventusa za Aguera jer je ostao u Atleticu mogli ste i to da dodate :)