Odluka na Chelseaju
18
Juventus ponudio Higuaina za Moratu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i jedan i drugi induvidualno katastrofalna sezona za njima ne znam samo bi se u evntualnom transferu više zajebao juve ili čelzi?
e taj morata uvijek u kusuru ide...
Ovaj Juventus baš hoće da se bilo kako riješi Higuaina. Prvo ga nude Interu u zamjenu za Icardija, sada Morata.... Ne bi me čudilo ni da Romi pokucaju na vrata.
Otvaram clanak, kontam ko je Higuan? Cuj Higuan...
Ako to urade jos su gluplji nego sto mislim.. inace po politici kluba dali bi Higuainu jednogodisnji ugovor haha a Morata ima 24 godine.. pa sad ti gledaj debilizam ove suplje "vijesti"
Nije istina. Suplja prica.
Najbolje i jest igrao u Juveu. Pipitu godine stižu, Juve pametne poteze radi
Nek uzmu Mehremica!