Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ono dzumi vristi
zainteresovan!!
https://goo.gl/bhm2Sq
Svi tako idu, a nigdje ih nema :) Nek ba ostanu Lulić i Pjanić u Italiji, veći problemi su Džeko, Ibišević, Bešić.. Da je njima neki dobar klub da igraju, ovima je lahko, igraju to je najvažnije :)))
nemojte me pogresno shvatiti. drazi mi je Lulic od citave Serije A. Navijam za reprezentaciju pa i za svakog pojedinca i kad igra u svom klubu. ali ovo je, barem ja tako mislim, dalje od istine nego sto moze biti. dajte ljudi klub se vratio na vrh evropskog fudbala. a lulic realno gledano, ne znam ni kako ga u Laziju drze. Sad mi pucajte minuse al ovo je istina.
Ti si među rijetkim objektivnim ljudima ovdje. Sve ovo što si nabrojao stoji, još treba dodati da Lulić ima 29 godina, a s obzirom da na lijevoj strani imaju već vremešnog Evru, vjerojatno će tražiti neka mlađa rješenja. Ovo je upravo i problem navijača BH reprezentacije. Vide na Klixu Pjanić ide u Barcu, Begović u Real, Lulić i Džeko u Juve, Zukanović i Sušić u Inter itd. i kontaju da je BiH svjetska velesila, i onda ih iznenade porazi protiv Izraela ili Cipra. Jbg novinari nemaju šta pisati pa lupaju, nekad i pogode, ali većinom su to prazne priče.
Mehmed Baždarević - Meša, selektor BIH
Jah... Klub koji se vraca u sami vrh svjetskog fudbala, koji dovodi Dybalu, Khediru i za koji sve vise vrhunskih igraca ponovo zeli da igra hoce da igra bas zeli ispodprosjecnog beka. De ne zajebavajte.
Dajte vise edit postova. Cuj "zeli da igra hoce da igra" :D