Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mark klatenburg je sinoc toliko lose sudio, da je bilo mucno gledat utakmicu ako nisi bas ono zagrizeni navijac juventusa..
Bravo Juve !!! Nije mala stvar otresti Sevilju 1-3. +7 u ligi, prvo mjesto CHL. Sta drugo reci, nego Juve institucija.
Kad sam pred pocetak LP napisao da ce Dinamo biti kanta za nabijanje, popio sam brdo minusa od "realnih nogometnih znalaca" mada je svakome ko je ikada pogledao utakmicu u zivotu to bilo savrseno jasno. Ne samo da je kanta za nabijanje, to je recimo Wisla, ali su ljudi uzeli bod Realu uz 3 data gola i 4 Borusiji, a Dinamo niti je uzeo bod niti dao gol u 5 utakmica. Sve njihove ambicije su nestale plasmanom u grupnu fazu,i lijeganjem 8 mil. eurica na racun.
mislis legia? :P ma napunili kase rasprodali igrace, jedino mi nije jasno kako nisu hodzica mogli unovcit, pa ga sad nigdje nema
samo ta kanta je nesto puno izbusena.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
dortmund uzima ove godine ligu prvaka igraju brate ko leipzig :-P
Gojak odličan prvo poluvrijeme, drugo vidno pao i skrivio gol.
Madridski cigani, dajte ljudima jos koji crveni da mogu gola dat...UEFA=MAFIA
@Shahbaz a sta je sa Juventusom kakvi su to cigani tek onda
nabijem i barcu i real kad ste papci oko cega se svadjate oko ronalda,oko mesija garantujem da nemate iznad 15 godina,da nemate pojma sta je fudbal da ne gledate tekmu nego imate na mobitelu instaliranu aplikaciju i gledate rezultat sad kad mi dodju kreteni i kazu mi da imaju 30 godina itd. I barci su pomagale sudija u dosta navrata npr. ako se sjecate protiv chelseaija,ili protiv city-a ove sezone
PRIKAŽI ODGOVORE (2)