Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
☆☆☆ FORZA JUVE ☆☆☆
Igramo slabo u kupu i opet pobjedimo i drugi klub iz Milana, ovaj put veci klub iz Milana. Pa stvarno je Juve toliko mocan da je ovo vise smijesno. Sljedece godine udaramo na CHL. ELEVEN COPPA ITALIA TITLES!!! BACK-TO-BACK ITALIAN DOUBLES. HISTORY MAKERS ONCE AGAIN. #2x2✌ FINO ALLA FINE FORZA JUVE !!!!
Upravo tako :-D Rossoneri odigrali fenemenalno. Uvjek je Milan bio najveci rival i najbolje tekme igrane su protiv milaneza. Uvjek se extra naostre protiv Juvea. Cekam dan kad ce Milan biti onaj stari, pa da gledamo derbije kao nekad.
@leteciodred Milan je odigrao srčano i borbeno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Milan 8 ili 9,nisam siguran,zadnjih utakmica gubi od Juventusa iako su sinoć odigrali borbeno i srčano!
ehh da li ce milan ikada biti ono sto je nekad bio...
100%!:)
Forza Juveee
Milan bolji, al štaš.
fino alla fine juve merda
Vladari Italije,slijedece sezone i LP se uzima..................................storia di un grande amore Juve!
@MrZukorlicOrginal Uzet ce oni .. ali vola za muda :)
@MrZukorlicOrginal kojeg reala????da te podsjecam kako ih gazimo redovno? nece uvijek bayernu biti priznavani neregularni golovi a morati ponistavani regularni...barca je jaca i to stoji...ali mozemo igrati ravnopravno sa njima
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bolje da Real vrati ovog Moratu nego da ganjaju tamo nekakve napadace.... ovaj mali jede teren ove sezone.....
dupla kruna aman aman.. ubija juve
@MrZukorlicOrginal kmeee kmeeee kmeeee kmeeeeeee