Nogomet
0

Juventus opet probire po Werderovom izlogu

Totalsport
Serija nogometaša Juventusa je u posljednje vrijeme i gora od zabrinjavajuće. Ispali su u Ligi prvaka iz skupine, u domaćem prvenstvu tonu sve niže.

Kompletno gledano imaju sedam poraza u posljednjih deset utakmica, a struka kluba je nakon najnovijeg (kod Chieva u 20. kolu Serije A 1-0) iznenađujuće opet dala podršku sadašnjem treneru Ciri Ferrari.

Iako ga italijanska javnost odavno smjenjuje, sve češće i navijači, uprava stoji iza njegovih leđa, makar Juventus ne može pobijediti niti klubove kao što su Catania, Bari ili Chievo.

Prošlog ljeta su najzvučnije pojačanje uzeli iz bremenskog Werdera gdje su kupili Brazilca Diega. No, povremeni brazilski reprezentativac se zasad nije pokazao kao kvalitetna investicija. Juventus, pak, ima i dalje plan na istom mjestu kupovati pojačanja.

Neki italijanski mediji su izvjestili da Juventus želi još ovog januara dovesti odličnog 21-godišnjeg njemačkog reprezentativca Mesuta Özila.

"Özil ima još sezonu i pol ugovora s Werderom i to je jedina činjenična stavka po njegovom pitanju. Gdje bi mogao završiti o tom možemo nagađati, kao i to da Juventus nije jedini interesant", rekao je agent nogometaša turskog podrijetla.