Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije istina oni su sa vidalom imali usmeni dogovor prije prelaska u juve i onda ih je izradio. bayern je principjelan klub i ne bi ga htjeli vise a uz to prosle sezone su dali za igraca na toj poziciji 40 mil i nevjerujem da bi i ove 45 mil.
:D zao mi je ali je istina ovo, a juve ne pušta kao i nikad do sada igraca iz prvih 11 osim ako nema bolju zamjenu a pošto je vidal najbolji box to box veznjak na svijetu normalnoo da nema cijenu drugo juve nije u finansijskoj krizi, svako sedanas bavi novinarstvom mila majko, klub je ovee godine izasao iz svih dugovanja, dok se za ove evropske velikane to nebi bas moglo reci trece, to o potpisu nekog predugovora itd nije tacno nego je vidal izabrao juve a imao je dvije ponude, bajer i juve, i nije pogrijesio, sljedece godine po titulu u ligi prvaka king arturo forza juve!!!!
Koliko su dobile medije da mu pimpaju cijenu :)