Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravka, Juventus ne DA novac, da si Maradona jarane. Nije Juve Ćenifa iz Madrida.ba, veći su oni od Van Persija, treba da je sretan što se taj klub za njega interesira.
Prvi cilj je dovodjenje Cavania, to je sam Conte indirektno potvrdio. Ovo oko Van Persija su samo novinarske konstrukcije.
Npr. Real i Barca imaju po 500 miliona eura dugova,a Juve ništa i opet je osvojio prvenstvo a za koji dan vjerovatno i kup italije,sa nova 3 odlična igrača,da se popune rupe,mogu lagano doc bar do cetvrfinala lige prvaka sljedece sezone i tako polako gradit tim iz godine u godinu.
Pa normalno Juve drži gospoda koja radom i mozgom dolazi do novca pa bi bilo ludo dati 80-zak mil. za 4 godine ovom igraču kada je Juve za malo više love sebi sagradio stadion za sl 30 godina.
Čuj Juve nema para! Pa to su gluposti! Da nemaju para nebi napravili stadion,a Fiat glavni sponzor. Juve samo ne želi da preplacuje igrače,cije su se cijene nenormalno digle kako su došli šeici.
ovaj juve bi se jebao da mu ne uđe hoce da kupuju a nemaju marke
@Jale @Troll Slazem se sa vama,ne vrijedi se raspravljat sa neznalicama,stiPu...
Pa sta ako je igrao u Feyenoordu? Igrao je i Dirk Kyut i to triput bolje nego sto je Van Persie ikad igrao za njih, pa? Danas Kyuta nema nigdje dok se ovaj pretvorio u vrhunsku zvijezdu zbog Wengerovog forsiranja.
Igrao je on i u Feyenordu, samo što se ti tad još nisi bio rodio pa se i ne sjećaš.
Troll je u pravu, Wengerova taktika se svodi na forsiranje jednog covjeka, tako je bilo sa Henryjem (koji je prije toga izletio iz Juventusa ko cep jer je tamo glumio zvijezdu), tako je i sad sa Van Persiejem. Van Persie nije za Juventus niti je Juventus za njega, pa je vjerovatno bolje za sve da i ne dodje do te saradnje.
daj ba smijesni ste,cuj nea novca....
To su cinjenice...ti si glup ( i to je isto cinjenica ) Henry je bio Bog u aresnalu, zato sto Wenger igra na jednog covjek...tako je i ovaj levat... Vidjeti ces kada ode iz aresnala njegove uspjehe
Dovedite Dzeku, yebo Van Persija.
Juve sigurno zna da je V. Persi igrač sklon povredama i koji do ove sezone redovno pola propusti. riječ je o igraču koji nije baš u cvijetu mladosti i do ove sezone je bio malo iznad prosječan napadač i rijetko će je ponoviti. lično bih više volio cavanija. Oleeeo leoleo le Juveee , juveeee.
Klosari s Klixtorisa, ima Juve para al sto drugar iznad rece, NE DAJU ! Dokazali i ove sezone da se sa solidnom ekipom, bez ovih nekih preplacenih zvijezda, naprave najbolji skor od svih ekipa u liki 5ice ;) Ajte nam malo pisite o Barceloni, Manciniju, Realu i Murinju, to je interesantnije !
Izvadi tu žvaku ispod tipke \'enter\', papkaru
Smiješan si, plejstejšn \'stručnjače\' za nogomet.