Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Talijani te ne mogu pobijediti, ali mozes od njih izgubiti. Johan Cruijff
Mozes se ti nadigravati sa Juventusom. Cak i nadigrati ga. Mozes ih uhvatiti 'na foru' i, naoko, napraviti rezultat za revans. Nije to tim koji ce te, posrnes li, dokrajciti... Ali, drugo poluvrijeme na Wembley-u ti je slika i prilika Juventusa, kroz vrijemeplov: pomislis da si ih sabio u cosak, pomislis da su u 'knockdown-u' - a sam dozivis 'knock-out'. Neprevazidjeni kad se ganja rezultat. A jos 'premazaniji' u cuvanju postignutog. Veliki tim.
@Nietzsche Real je proslu godinu pobijedio Juve a gdje su prethodne godine kad ih je Juve gazio redovno.
Ja čuh Delića kako kaže "Početino". Kako se zove trener Totehhema?
Kazu nesto englezi favoriti, nesto Kane, nesto Demebele.😂😂😂 Kad Dama kaze da je kraj onda je kraj. Fino Alla Fine
NAJBOLJI NA SVIJETU!!! Samo da hejterima porucim, crkniteeeee
Čuj, Pjanić najzapaženiji. Svašta. Momak, imaš li ti pojma o fudbalu.
Viška ti je to NAJ... "Miralem Pjanić je bio jedan od zapaženijih igrača u dresu Juventusa."
Zeleni su oni jos za Juve
pjanic najošili sannro zvijr dyaaliba se vraca u formu beatiu vratiti romi buffon legenda
Son i Eriksen su pokazali ovu utakmicu da su svjetski igraci, koliko su dali kreativnosti i snage Tottenhamu, i kad su se Spursi pogubili, jedino njih dvojica nisu. Allegri jedan od najboljih takticara, i ponajvise zbog njega se Juve probudio i prosao dalje.
Lichtsteiner donio preokret.
Najveće zasluge za ovu pobjedu se pripisuju definitivno Allegriju. Dvije izmjene u ranoj fazi utakmice, totalna promjena formacije, gdje se Tottenham pogubio, i za 10 minuta 2 gola... definitivno nije slučajnost.
Razlika izmedu velikih i malih timova, to je to. Igracki je Totenham mozda i bolji ali nemaju mentalitet velikog tima kojeg Juventus ima.
Miralem Pjanic, pred 84010 zivih dusa, Engleza, 'prede' na cuvenom Wembley... I napusti stadion ponosno, kao pobjednik. Nije to shala! Al' haj'mo mi da ga rezilimo, savjetujemo i igru mu mahanisemo...
Taj isti Pjanic nece ni da korner izvede u reprezentaciji kada je gutavo, nego Visci daje. I korner i faul. Svaka Miralemu cast za partije za Juve, ali za repku nije ni na 50% zalaganja.
dans pjanke z 14 dana edin pušite ga
totenhem sam sebe pobijedio, zabari se izvukose
očekivano
Allegri prosjak taktike!