Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LAŽ!
juve pozelio u 2. ligu...
Odavno se priča da su sportski kolektivi pogodno tlo za pranje novca i utaju poreza, ne bi slučajno ruski i arapski tajkuni tolike milione ubrizgavali u klubove i davali po 100 miliona za jednog igrača. Sve je to mafija kojoj bi i Alcapone pozavidio.
@Gaetano ''Al Capone'' :-D
Italijanska bagra vara gdje god moze. Majstori malverzacija, *** ih Munib Usanovic u pakas.
ma nije to samo kod njih tako...pa sta ti mislis da u engleskoj nema namjestaljki i lopovluka...samo sto englezi nece da to istraze da ne bi liga bila na losem glasu...odmah su tu milijarde gubitaka...tamo kad bi se temeljita istraga napravila manchester united bi bio izbacen u 5.ligu,a ko zna koliko bi ljudi zaglavilo na robiji...
@TheKurijeEyes svaka cast na komentaru!!!!! Svugdje se namjesta samo sto se suti a italijani su "sami sebe izdali" i stavili mrlju na svoj nogomet. Sve su to go i lopovi svi, pa svima je jasno kakva su mafija FIFA i UEFA a kamol klubovi.