Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci gledao sam Italijane samo zbog naših i mogu reći da ova Roma ne bi lako s Drinom iz Zvornila na kraj izasla....
@puJ-do ruku na srcu ne ide mu. jel' previse odsijesec od sredine ili je do njega, to on samo zna....samo uz ovaku igru mogu samo u europsku ligu....
Totalno bezidejna igra Rome. Onoliko povratnih pasova u životu nisam vidio. Džeko ni jednu upotrebljivu loptu nije dobio, Pjanić po običaju nervozan i obavezno zaradi žuti zbog prigovora.
?
Dzeko je zaostao u suvremenoj igri. Nije cudo sto BiH ne ide u Francusku kada vidis kakvi ku.rci su najbolji igraci. Pjanic kao prometnik na stajgi, da nije njega stara s kolovodvora, ijaijaooo?
Safet Susic, Felix Magert i Zvjezdan Misimovic su jedini znali najbolje izvuci iz Dzeka. jbg
Podera Juve kuju, forza Juve!
Forza Juve !!!! Kako je samo Stara Dama jaka. Dominacija, demostracija sile, kako god nazovite. Pa Bajern ce tesko na kraj sa ovakvim Juventusom. Dybala je fenomen. Samo sa kakvom elegancijom igra taj mali. Pogba Tito. Do the Dab :) Ovi nasi u Romi, bilo ih je patnja gledati, Mire nesto malo, al tanko. Onaj Silajdzic, Boze dragi sta bi od njega. Dovoljno je bilo uporditi njega i Mandzu. Koja razlika, ma drasticna razlika. A kadse covjek sjeti kakva je situacija bila u Wolfsburgu, onda je lako zakljuciti da je on kao igrac propao, i to bas propao.
Neka te... Bayern će vam tek pokazat' gdje ste i šta ste. Ne volim Bayern da se razumijemo.
Ne volim Bayern ali... Sam kažeš patnja Rome, a Juve je kao demonstrirao silu sa 2 šuta i jednim golom?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Katastrofa ekipa!
koliko je dao dzeko ? :)
Dao je jedan, što pitaš?
@kikser.com gaiscogne smiri
Dzekina greska sto je otiso u As Romu misli da mu nije misto da igra u Itali liga je za kurca. Mozemo mi pisati kako Dzeko i Pijanic igraju onisu za nas najbolji fudbaleri a mi neznom nego da pljujo po svi.nasim Sportisam to nas ubi nemao uspijeha i reziltata.
Kako bi volio da Napoli osvoji ! :)
dzeki samo golman dobacivo, a trojica ga cuvaju. jadan... izgleda bolje da je sjedio na klupi u cityju ...
Pridružite nam se u kreiranju srednjovjekovne Kraljevine Bosne! http://www.renesansnakraljevstva.com/ Priključite se bosanskim vitezovima u borbama, koristite svoje zanatske i trgovačke vještine ili dodatno pojačajte snažnu bosansku flotu, te postanite članom plemićkih porodica ili osnujte svoju.
Pridružite nam se u kreiranju srednjovjekovne Kraljevine Bosne! http://www.renesansnakraljevstva.com/ Priključite se bosanskim vitezovima u borbama, koristite svoje zanatske i trgovačke vještine ili dodatno pojačajte snažnu bosansku flotu, te postanite članom plemićkih porodica ili osnujte svoju.
Kako su ovako kao ekipa jedna velika nula? Kako nema tog "faktora"? Igraju poput neke stare ekipe koja se okupila nakon par godina pa eto cisto neko potrci da pokaze da jos uvijek umije. Dzeko i nije toliko los bio, ide to kao na bolje. Ali dok kao ekipa se ne potrude, kao pojedinci ce uvijek biti krompiri..
hebi rimsku drolju
I onda Pjanic navodno ide u Barsu, a Dzeko je kao top klasa, ma njega sad ne bi ni Werder uzeo, jebla ga Roma da ga jebala, hoce on Pjanica da slusa
Sta ce tebi dva profila ?