Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da da, sramota. ali je isto tako sramota kad se ismijavaju zrtve hejsela gotovo na svima stadionima u italiji, ali to je nevazno, naravno, tada nema dezurnih moralista da daje osudu.
Presmijesno je kazniti jedan klub koji godisnje trosi milijardu eura sa 10.000€
ma treba cijelu ovu ligu ukinut, mafijasko leglo korupcije, rasizma i nasilja
kakve ovo veze ima sa fašizmom, balavi priglupi dječače?
Koja glupost, u Engleskoj Scum Unitedu stalno pjevaju pjesme o njihovoj nesreći pa nikom ništa. Jesu svi postali osjetljivi u p.m. - na sve osim na istinske nepravde i genocide, fuj
Superga je simbol Torina
transparent je smjesan, vjerovatno ga i nisu stavili juventusovi navijaci iz torina vec iz nekih drugi gradova, opste je poznata stvar da ima vise gradjana torina koji navijaju za torino, nego za juve..
10k eura, to je to, bankrot je neminovan... smijesni su.
To isto kad su i manijaci pjevali. \"Svi u napad hase je mrtav\" Sta ocekivati od njih...
strasna kazna, ima da bankrotiraju. pa vece kazne dijeli ovaj nas savez nasim propalim klubovima ciji igraci nemaju za topli obrok.
dobar je trans ja sam se nasmijao hahahahahahahah
Nakon ove kazne od 10 hiljada drugi put ce dobro razmisliti dali ce ga razapest
Bitno da su navijaci torina kaznjeni duplo vise za cupanje stolica,koja sramota covece
Budi lep budi jak, najjaca pjesma od Indire Radic
sta drugo i ocekivati,italija-kolijevka fasizma
Izgleda da ce morati Ivica Osim da ih miri