Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A juventus gdje ce drugo
Neka ide bilo gdje,mnogi igrači propadoše u realu.Vidimo kako se Kovačić preporodio u Chelsiu
Juve je institucija majke mi.
prodat ce im real ali ne kao ronalda ovaj put ce traziti neku zvijezdu recimo Dybalu... pa moraju umiriti ionako nezadovoljne navijace.... ako solari ne odleti s klupe prije prelaznog roka.. nek izgubi jos 2 utakmice u ligi postat ce bivsi..njima je problem sto nemaju drugog trenera..
@Edin_Horde_Zla_1946 pa nece ga ni prodati za pare dobili su Ronalda za pare... sta im znace pare kada ne mogu nikog kvalitetnog dovesti jedino ovako u rampu mogu nekog dobiti da smire navijace... nisam navijac niti jednih niti drugih ovo gledam cisto sa menagerske strane.. prodali ronalda doveli marijana navijaci razocarani 5 na tabeli moraju nekog dovesti a jedino tako uz trampu...
@epa na kraju če ih juve prijebat pa če im real dat Isca i Asensia za Dybalu
real mu je upropastio karijeru, po meni je masina od igraca gdje god da ode bice pun pogodak