Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pita Dzeko Mancinija: - Hoces me staviti u prvi tim? A Mancini odgovara: - Necu, necu, Dijamante...
novinar, autor ovog clanka predpostavljam da ne zna koliko traje jedno poluvrijeme na fudbalskoj utakmici. Toliko i transferima! Ostavite covjeka na miru neka igra, nije ovo Express!
\"u realu bi se jos manje naigrao nego u sitiju, al\' eto da hoce pocet igrat u realu samo da navijaci barcelone pocnu navijati za real :D \" -ako su istinski navijaci nece. Nisu ni istinski unitedovci poceli navijati za Shity kad je Dzeko presao. :D Respect Edinu, neka mu je sa srecom i neka zabija i dalje u reprezentaciji i gdje god bude igrao, ali neka se nosi iz Citya jer ce klub da ga upropasti kao i Real Baljica. Juventus je daleko bolja opcija od Madrida, ili nazad u Njemacku. Skloni se Edine, jer sa parama koje City ima, za sezonu, dvije, bi mogao biti osmi, a ne cetvrti napadac.
djeko vrjedi svih 36 miliona cak i vise i cim covjek ode iz citiya on ce procvjetati i taj ce klub moci dobiti jos vece pare za njega jer covjek daje ljevom desnom glavom koljenima zglobovima kukovima to ni maradona nije mogo ronaldo mu nije nokat nozni
Moj Edine najbolje ti je u Engleskoj jer je najdalja od Sarajeva.Ako budes u Torinu igrao ovi tvoji lizoguzci \"satro raja\"iz Sarajeva ce ti visiti i dan i noc.Tako su i sa Berberom i Sejom Kap. i sa puno njih moj Edine kloni se lizoguzaca,njima stalno nesto treba,kostat ce te karijere.Nema raje osim babe,mame i sestre.Puno srece i uspjeha ti zelim.ISKRENI
FK Bajern zvjezda juga...
eki što mu nabijaju cjenu sad kad je jasno da mu je karijera gotova
sta drugi azu za dzeku http://menmedia.co.uk/manchestereveningnews/sport/football/manchester_city/s/1489512_manchester-city-set-for-100m-strike-force-overhaul
a sto ce ti navodnici na JEDNONACIONALNI? Svi znamo, a ti da je to tako, nema kajanja nakon j.....nja!
@jahoOOoo jest fakt si u pravu svi neki \"fanovi\" a gledaju fudbal tek odkako su se nasih par gladijatora probili po svijetu .. i cim promjeni klub svi kupuju nove dresove i salove hahah .. a kunu se u klub u kojem je igro.. ma bjaaazi bjaazi... a tek komentara i filozofiranja hahah i jos nesto FC BAYERN STERN DES SÜDENS !
ljudi ne budite smjesni... to je svugdje tako .. talijanski trener dobio od talijanskog saveza pismo da forsira Balotelija da bude spreman za svjetsko prvenstvo .. nema on licno nista protiv Dzeke.. a sto se tice Teveza I Augiera.. latino si drze .. pa gledaj cak i maradona davo izjave da nije u redu od Manchinija radi Teveza ovo -ono.. .mal-te-ne ko kod nas ..muahah !
Dzeko nije ja Italije previse je dobar i mehkan za italiju ... tamo opstaju samo karakteri poput Ibrahimovica.. Dzeko ako imalo imas soli u glavi idi U Bundes ! a ako ces u Real ponesi fen ... za grijanje glupe ..
tevez je masina za pravljenje golova za razliku od tih strucnjaka koje si nabrojao
Ma koji Mancini? On stavlja Balu sto mu je jaro i koji ce ga kostati titule, i jos neke (kao i Teveza) koje hoce da proda a to ga kosta titule. Od tima koji je svakome zabikao koliko je htio, napravio je tim koji izvlaci rezultat u drugom poluvremenu. Za Dzeku je bolje da se makne od takvih \" strucnjaka\".
Ili nedovoljno poznajem svoj jezik i slaganje rijeci u recenici ili je svaki drugi novinar ovdje totalna neznalica, uputite me molim vas: \"Dobivao je tamo mnogo kredita, ali nakon loše polovine prošle sezone, ove vrlo često gubi borbu s ostalim napadačima Cityja za ulazak u prvu ekipu.\"
Da hoće preći u neki drugi engleski klub, samo da zabije citiju i manciniju koji gol, sto su glupi :)
Mislim stvarno, kad ce kraj sezone? :) Gotivim Dzeku, ali svaki dan novi klub, nova cifra sve novo, smarate!