Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se abd zavrsi jug to ce biti bas lijep stadion. Mic po mic i bukvalno od ruznog paceta Grbavica postaje prelijep stadion. I ostali stadioni da se srede bilo bi milina a ima ih lijepih samo treba malo truda i motivacije a evo primjera Zelje a i Veleza koji je poceo od nule i sada pravi extra stadion. Sa sreccom.
Pa i jednim i drugim opcina, grad, kanton i federacija prave stadion, miljenici sistema.
Kovacevic dva. Svasta isprica. Te da biletarnica ceka, pa da ce platiti građevinsku( pa plati je GIGANTE pa ce opcina aplicirati, samo to cekaju) te da istok osposobe, ali i to cekaju. Jug od kraja oktobra ode na kraj maja, a li nije do nas nece ni tad. Bekric je ostao a mi u zoni za ispadanje. Arape on ganjo, on ganja i pojacanja.
Šta napriča, kad ćete djeci pustiti da unose sokiće i smoki u stadion, otimate bombone i grickalice da bi točili sokove po 4 KM unutra, zna li se koliko imate prihode od tih nelegalnih aktivnosti s obzirom da se ne izdaju fiskalni računi? Do kada će biti vašar ispred stadiona gdje se peku ćevapi na javnim površinama i zgradama u okolini stadiona, sve uz prećut policije i inspekcije. Ruglo ispred stadiona pokopano prije godinu a nije asfaltirano? Itd, itd.
Zar nisu bageri pasa trebali biti na Jugu prije Nove godine,tako je bivsi predsjednik rekao,sad odjednom bageri prije ljeta,levatite nas,dovedite investitore i ne s....e
Zasto ne donesete odluku da svi poslovni prostori na sjeveru moraju biti u istoj liniji sa istim portalima, i zasto fan shop ne napravite na frontalnoj strani? Ruzno je gledati kinesku robu ih Marsa kad se prilazi stadionu.. tu bi tebao biti muzej Zelje a ne saksije…
Mene vise brine da ne pukne saraf SVE sto drzi tj druga ljiga
Najprioritetnije je rijesiti se uticaja Senada Misimovica koji je izvor 80% nedaca kluba a u igrackom kadru rijesiti se najvece stetocine Marina Galica. To bi bila istinska pojacanha za Želju.
Ko je ovaj i je li mu neko rekao da je Zeljo u zoni ispadanja?
De ziv bio vrati Zelju na mijesto gdje pripada pusti sad tribine,ja sam Pitar ali mi fali jak Zeljo ali ozbiljno jer ni mi nismo ono sto treba da budemo bez vas!!
Svaka čast na komentaru, većina navijača moli Boga da Željo ispadne a nisu svjesni da bi se time izgubio sav čar fudbala u BIH.
Vratit će se Željo gdje i pripada komšija pa da tresemo ovu ligu ko nekad!!! Jedna godina vama jedna nama!!! Malo provokacija a puno sreće i osmijeha!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovom uhljupu je golemo pekaru da vodi kako mu i pripada a ne velikog Želju!
Zato ne daju nikome da udje u klub, htjeo je Gredic i par ljudi uci sa parama ali ovi ne daju
Zamazati oči navijačima nekakvom gradnjom ... Sve ostalo truhlo da truhlije ne može biti. Gori od Dodika ili ga je ovaj podučavao tome
Gledaj telece glave, jos ga intervjunisao ovaj strumf. aBd svi skupa u federalnu, sve je doslo na naplatu.
Kada čovjek ovog pročita rekao bi da je klub ngdje na diobi drugog i trećeg mjesta, u KUP-u dobro gazi i u izlogu ima 4 vrhunska igrača. Kakva zona ispadanja i ekipa skupljena z brda z dola. Kako je moguće da niko ne podnese ostavku nakon ostvarenog (ne)rezultata, blamaže sa Saudijcima i odlaska dva najbolja igrača za nula KM????? Nigdje da kaže da nas očekuje teška borba za opstanak, veoma teška 4 kola u nastavku prvenstva itd. Jok. Sve je med i mlijeko.
DAJ TI TRAZI GENERALNOG SPONZORA I PROMJENITE STATUT. PUSTITE SE SUPLJE PRICE SVE SE VRTITE DA SE PRODA ZEMLJA DA SE MOZETE RASTALITI.Ko se zatekne u tom mandatu svi ce uzeti zato se i laktate.Lazne ljubavi mi je 35 godina preko glave. Vase ljubavi nas kostaju milione a 13 godina nidsje titule. Gradili smo mi i odma.moze i dozvola i sve kad se zna raditi. U ozbiljno klubu vi cistaci ne bi mogli biti.
On bagere ocekuje… a kad ce biti tribina ko zna
Zasto niko ne prica o reketiranju uprave od strane pojedinaca sa juga? Sve se zna i pitanje je samo vremena kada ce se to poceti istrazivati... mozda j pocelo...
Mogli bi vi ispasti iz lige majstore?