Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusina je najvise uradio za nas fudbal od svih ostalih.Sretan povratak
KAKVA JADNA DRZAVA ZA NAS JE ALBANIJA AMERIKA
za fudbal je potrebno znanje u nogama a ne znanje na jeziku
OPET CEMO BITI ZADNJI NA SVIJETU znate samo sjediti i brbljati ko stare nane
nemoj Pusina rahmetati sviju,,,dosta nam je ovih lopova,,ako ti dodjes odosmo u tri lijepe pi.ke materine...
ista sranje, drugo pakovanje !
SAD SE VIDI SVE ŠTO JE SARAJEVO PONOVILO UTAKMICU U TUZLI BRKOVIĆ PUŠINU GGUUZZII
Joos jedaan dijamant zeleni safiiirr ma bravooooo BOSANA 100 posto 100 posto booosaaanaaac akkoo me pitaas kojiii sammm stranaaac ponosno kazeeeem jaa saaam POOOOSRRRAAANAAAC
Jadi ste. Kao i FSBIH
taman kad se ovaj jadni ns rijesio diletanata poput gumene glave koji je vedrio savezom preko basica sad se pojavio ovaj pusina koji ce sa sobom dovesti ponovo neskolovane kadrove koji svi zajedno kad se skupe nemaju postenu utakmicu u nogama.sve ce ostati isto samo sto ce nove (stare)fudbalske analfabete ponovo drmati savezom.
i da, zaboravio sam da kazem da sam ja kurcina od covjeka i da karam sam svoju mamu
Gdje su sad po.tu.ri.čki pametnjakovići koji su sipali stotine komentara da je golmana „Slavije“ napao navijač tog kluba? Amel Muhić navija za „Slaviju“? A idioti sa sarajevo-x neće ni vijest da objave da je A.M. po.tu.rič.ki kreten, prave se da ne znaju! Bljaks... Da se to desilo u Lukavici ili na Širokom bilo bi o:3 za goste i oduzet koji bo, par utakmica bez gledatelja, al\' pošto su u pitanju kulturna sarajevska djeca, onda je sve samo „incident“?!
Kada sam prije godinu dana govorio da treba bojkotovati reprezentaciju sve dok se i zadnji tvor ne makne iz FS-a svi su me redom napali, psovali, nablatili itd. U medjuvremenu samo prividni uspjeh reprezentacije je zamaskirao ostale probleme i kriminal. Liga nam je i dalje smijurija, u FS-u se ne zna nit\' ko pije, nit\' jo placa ......itd. Evo sada umjesto Psalica i Uanovica imamo Pusinu. To je on ko nesto bolji??? Ljudi osvjestite se, ovo je isti pijun u drugom pakovanju.
pa jedino da stave dodika tihica i covica da vode ns bi bilo gore al hajd sjecam se lijepih vremena kad je citav stadion na derbiju skandirao njegovo ime u negativnom kontekstu ;))))
gore!