Nijemac oštar
8

Jurgen Klopp nije birao riječi kada su ga pitali o proširenju Lige prvaka

F. Z.
Jurgen Klopp (Foto: EPA-EFE)
Jurgen Klopp (Foto: EPA-EFE)
Nogometaši Liverpoola jučer su u 17. kolu engleskog Premiershipa slavili protiv Watforda rezultatom 2:0, a nakon utakmice Jurgen Klopp je govorio o prijedlogu da se proširi UEFA-ina Liga prvaka.

Pitanje o mogućem proširenju Lige prvaka za Kloppa je došlo u nezgodnom trenutku. Njegov Liverpool već je jutros otputovao u Katar gdje njegova ekipa igra u srijedu utakmicu polufinala Svjetskog klupskog prvenstva.

Tako će druga ekipa Liverpoola u utorak igrati četvrtfinale Carabao kupa. Liverpool ima dvije utakmice u 24 sata i sasvim je sigurno da se Kloppu bilo kakav ideja o dodatnim utakmicama ne sviđa.

"Ne znam šta zaista žele. Pročitao sam danas tekst o tome kako najbolji klubovi žele više utakmica u Ligi prvaka. Ja nisam dio tih planova. To je potpuna glupost. Trebamo razgovarati o manjem broju utakmica, a ne dodavati nove", rekao je Klopp.

[TWITTER]1205883030218399749[/TWITTER]

Ekipu protiv Aston Ville će voditi Neil Critchley, trener mladog tima Liverpoola, a u Katar je otputovalo 20 nogometaša.

Liverpool ove sezone igra u sedam takmičenja. Ako u svakom odu do samog kraja mogli bi odigrati 67 utakmica u 300 dana, što znači da utakmice igraju svaka četiri i pol dana.