Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bi se pošteno ošišao
koliko samo dobrih igraća su mu prodali,i doveli kao zamjenu neke levonje,i sad još humels i gundogan žele otići,tip je skonto,magla odavde propašću ko grčka
...to je politika kluba kao i svih ostalih 99% ostalih klubova...samo prave od jeftinih igrača velike i trguju i prodaju! usput ako kad uspio kakav trofej pokupiti po bradi se poglae! inače sve im je orjentirano ka pravljenju novca! a novac se ne može ploditi ako se kupuju skupi igrači! za to su več zaduženi ovi tajkunski klubovi...psg, monako, city, te kraljevski real, državni barca, i veliki bayern! sve ostalo gledaju kako napraviti igrača i prodati ga!
Dobrodosao u Man City :)
Gledaj stava i ruke. Klopp, nije to ovo Treći rajh :D
majstor,rijetki su oni koji ga ne gotive
Čovjek je uradio šta je mogao i više od toga, mnogi su njegov odlazak već prizivali, meni je iskreno žao što ide, ali i njemu je vjerovatno više svega preko glave iako je imao potpunu podršku kluba, uprava je uvijek govorila da će sa Kloppom i u drugu ligu ako treba... uvijek ćemo te pamtiti legendo!
To je jedna velicina. Isto ovo je uradio i sa Manzom, ispisao historiju, ali nakon lose sezone napustio. Dolazi sada Tuchel, takodjer veliki strucnjak i siguran sam da ide na prva tri mjesta sa dortmundom, ali Tuchel je vrlo arogantan covjek to mu je mana.
vidiš da je kao i naši trener. kada ne ide dobro čovjek kaže dosta je . ma isto ove naše fukare koje nikada ne bi priznale grešku. ibraković još i knjigu izda valjda da se ljudi nauče kako sve dovesti do propadanja i još to dobro naplatiti