Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Klopp je prejak trener, stručnjak i motivator. Ima odličnu komunikaciju i shvaća prije svega sve kao igrač a onda kao trener, kako bi bio na istom nivou jednog igrača. Ali Liverpool treba novi sastav. Zato je Kloppu bio jedini uslov u ugovoru, da on određuje transfere, jer ovi do sada su promašaji. Firmino igrač samo na papiru, ne razumijem na osvnovu čega je on to igračina, kad nije ni do koljena Douglasu Costi koji razvaljuje. Milner star, Benteke dok odluči šta će sa loptom, ja bih do tada najmanje 3 puta šutirao i zabio gol. Dobar napadač, nije mi jasno zašto Ings sjedi na klupi, kad je jedini perspektivan u ovom trenutku. Zadnja linija čitava treba da se mijenja, a kada je u pitanju taktika, pokušava Klopp da zadržava i osvoji prostor sa kratkim pasovima, ali ovi igrači prvo trebaju osjećaja steći i naučiti dodati pravilan pas, u suprotnom je svaka kontra bila izgubljena.
Klix izgleda ima hronicno oboljenje od Kloppa. Njegovi dosadasnji rezultati jesu lijepi, ali ne u tolikoj mjeri da se prati svaki njegov korak. Ohladite malo sa ovim clancima.
Koliko o Klopu na klixu ko da je bosanac
Bravo za komentar.