Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMALI KO U NS BIH DA OTJERA OVOGA TONI KARACICA MANIPULATORA I NEZNALICU PA TAJ COVJEK 10 GODINA NISTI MLADE NOGOMETASE I BOGATI SE , TJERAJTE TOGA KARACICA DOSTA VISE . DARKA NESRTOROVICA OTJERAJU DOVEDO MARTINOVICA I VIDE SE REZULTATI
A juce naslovi puni optimizma, ucinicemo sve da ih pobjedimo, bolji smo, ostavicemo srce na terenu . . . levati na kvadrat.
Ma dobro, poznato je da Austrija ima razvijen rad sa mladima, i nije nikakvo cudo ako i osvoje prvenstvo. Zna se ko je gazda kad igraju muskarci.
manje šiše djeco, više mozga
Ajmo malo komentare kao protic srba i rvata