Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove omladinske selekcije javnost i ne prati pa tu mogu progursti neviđen kriminal, nepotizam i korupciju.... rezultati sve govore. Mi smo talentirana nacija barem za fudbal a trpa nas ko stigne.
Bosanski pravoslavci I katolici smatraju susjedne drzave sojom domovinom i sutra bii prodali Bosnu I Herzegovinu za genocitet I hercegBosnu . Da imamo Tätalente u nogometu kao Brazil opet bi igrali na nivou Luxemburga . Tek kada se vrati Republika Bosna I Herzegovina I protjeramo neprijatelje iz Drzave tada mozemo napredovat
Useru.... 140 dok god bude ljudi glupi kao ti i dok god ne priznaju sebi da je BiH drzava 3 konstitutivna naroda (glupanu neukom kao sto si ti, koji ne zna razliku izmedju vjere i nacije, to su Srbi, Hrvati i Muslimani) bit ce tako.
Imali su talenat, falio im je rad.
sve su ovo djeca dovedena pod protekcijom , nijedan nije zasluženo u sastavu. Vidi se po rezultatima
Hajde nije secer u vodu. Bice jos kvalifikacija,mladi ste.
I ovi neznaju nista, kao i ovi stari gusteri..
Odabir tatinih sinova-tetkica je katastrofa za fudbal.
Sve tatini sinovi, vidi im se na njuškama a prava djeca koja istinski vole i igraju fudbal posmatraju sa strane ove tetkice
Skoro svaki djecak u BiH trenira fudbal, zakljjucak je da nemamo kvalitetne trenere ili smo stvarno ne talentovana nacija za fudbal i ostale sportove.
Nas selektor mijenja u 87. a od 60. gubi 2:0. Nista vise ne treba reci. Taj podatak uzmes i sve ti se jasno pokaze.
Ovaj Savez je leglo kriminala..korupcije i lopovluka svih vrsta...a o nesposobnim podobnim kadrovima da ne pričamo...živim za dan kad SIPA uleti u Savez!!!!
bar da imaju damu pa da dobiju 3 crvena. da ciftue nose s terne sa slomljenim nogama. al ovako sramota
Ako ništa dobro su ih namučili
Otkud I7rael u Evropi?
gdje god useru njihova je zemlja : ) od egipta evrope do falestajne
Kud baš od ćifuta da zijane ccc