Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko te jebe
@asa Hajde turci sutite. Skupljate igrac epo dijaspori kao sadaku
@LesTempsModernes nek ti je selektor rodjeni srbijanac mater ti turdku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadnik si ti Jozo....idemo redom nije ga Hrvatska pozvala a on iz revansizma izjavi da bi igrao za Bosnu...a onda mu krene bolje u klubu i misli da je postao interesantan za Hrvatsku i mjenja misljenje..mislim da ti stari moj nemas svoje JA...ako vec volis Hrvatsku onda se ne nudis ko kurva nikom onda se voli do kraja iako ne igras...jad i cemer si..
Šta će nam takav igrač koji ne želi da igra za BiH. Više bi štete imali od njega nego koristi. Eno mu Hrvatska i nek mu je sa srećom tamo.....
Ko hoce hoce ko nece ne mora. Jel neko pozvat kao zamjena?
zvala ga je hr
Momak je sa klupe gledao onaj debakl u Kipru a onda bi Meša da mu igra portiv Gibraltara iza Hadžića i Jajala. Rodjen vani i nije pretjerano opterećen sa Bosnom a vjerovatno ni Hrvatskom. Treba naći nekog kome je stalo do do reprezentacije.
Oj akrape akrape - što će tebi čarape. Mila 'ćeri hoćeš li rebara
Zasto je Jozo bitan uopste. On da zna igrati on bi vec bio u hrvatskoj reprezen. Frajer se umislio isto kao i Alen Halilovic odigro 2 utakmice i vise nije prismrdio "VATRENIM" . A umislio da je zvijezda svih zvijezda.
A što vam tu nije jasno? Mrzite nas, pljujete po nama gdje stignete i onda bi mi još trebali igrati za vašu reprezentaciju? Oooo, a kako ste samo likovali na članku u kojem se ovaj kao odlučio igrati za BiH :-)....
Toplo preporučam nabavku zrcala.
Jole, dobrodosao medju pravu raju, medju Hrvatske reprezentativce!!!
Glupost je uopste bila racunati na ovog ujku. Aufwiedersehen...
Odavno on zna da želi da igra za Hrvatsku. Zašto i kako je dospio do naše repke??
to treba zahvaliti Meši,tako su mnogi i izgubljeni za sva vremena....
Dobro je to Meša procijenio i zaista mu treba zahvaliti. Ne treba nam takav u Reprezentaciji.
u pravu je zovnu ga pa sjedi isti slucaj ko i sa begovicem dok nije lupi sakom od sto
Idi Jozo u 3 pm. Ne zovite ovakva govna u reprezentaciju.
Nikad vise ni pomisliti da ga se zove , makar nam kipar svaku tekmu uvaljivao po 4-5 komada .