Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo Horde Zla sa sjevera uvijek vjerna bordo armija vječno je u našim srcima SARAJEVO ljubav jedina !
Samo prici utakmici hrabro kao sto su uradili veceras. neka pola posla urade na terenu, a mi cemo drugu polovinu na tribinama. SVI NA KOSEVO 26.07.
ili nisi bugarin ili nisi bio na 4asovima bugarskog, mislim da si ti ipak jedan smrdljivi vlah iz srbije. Smrdi6 bratko na smrdijanca
Šteta zaista. Ovo je 90% gotova stvar, jer 1:0 na strani je jako tezak i nezgodan rezultat. Momcima hvala. Svi na Kosevo, zasluzili su.
Сърби десет пъти, сега е наш ред.
VOLIM TE SARAJEVO
1-0 je naoko dobar rezultat. Primiš gol u revanšu pa moraš dati tri. Iskreno se nadam da Sarajevo može dalje ali jedna neopreznost i sve pada u vodu. Mislim da od naših predstavnika jedino Sarajevo može proći, nije Levski ništa posebno. Da su toliko dobri, ne bi im Ludogorec, dojučerašnji trećeligaš, bio prvak države. Široki me sinoć neugodno iznenadio a o Želji neću ni da pričam. Mislim da je rezultat koji se priželjkuje u revanšu nedostižan ali ako su mogli oni dati 4 gola za 45 min., može se uz malo više zalaganja dati tri za 90 min.
Zelim da cestitam rivalima sa koseva na odlicno odigranoj utakmici
opasan je redzepagic.1-o,u revansu puno kosevo , dobra zarada i minimalan prolaz levskog.Svi zadovoljni.
kako oni mugu pustiti navijače na golu betonsku tribinu a mi ne možemo na tribinu sa stolicama bez naslona
Juuuuuuuuuuuuuuuris! A kad im uđemo u Skupštinu.... :-)
Samo se borite kao večeras,pa šta bude,mi ćemo biti ponsoni na vas..... Mi smo DIVOVI
zovem sve moguce dilere ovih dana nikog nema, svi u sofiji i mariboru. pa sunce ti poljubim zasto bas da i jedni i drugi gostuju.
neka nam zavide, neka nas ne vole, mali borac mali zeljo malo posusje ...
ne kontam zašto ove crne majice, kad tribina puno bolje i ljepše izgleda u bordo-bijeloj varijanti?
igrajte bolje igrajte jace igrajte samo za navijace aleee
zanimljivo je koliko ce judi bit na kosevu hocel se premasit za brojka od 15 000