Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Mamic je pravi _S.M.R.A.D_
klax.. KLIX-KLAX..klix-klax.. klix-klax..
@commi nazalost, sugovornik ti je u pravu da nisi nigdje prispio - uklapas se u 10% gradskog obrazovanog stanovnistva, dok seljaci u torovima kolo vode. dok oni na sva zvona zvone o obespravljenosti, istina je da su jedino ostali, (normalni) gradjani obespravljeni - i po zakonu, i u odnosu sistema, i u odnosu nacionalista (90%) prema njima. sa srecom.
jedno jaje plus drugo jaje jednako je kajgana, a vi se hranite onim sto je ostalo u sredini (bar vam je mz dala toga u izdasnim kolicinama)
upravo si dokazao da si avlijaner bez pasmine, te ti taj jazik koji koristis sasma prilici uvijek je bilo tako da onima sa pedigreom ne traze vize, a na avlijanere posalju sintere osim toga, dovoljno je prosetati kroz tri grada u bh, pa vidjeti tko nije ocistio mine vec 20 godina, tko nije pokrpao rupe, a da ne govorimo o izgradnji proizvodnih pogona itd. ostade nase "lice bez putovnice" sada i bez luke i bez zeljeznice, dok se kod onih "koji znaju koju pasminu" preselise od gavrilovica, podravke, franka ...preduga je lista i uskoro ce za razliku od avlijanera imati punu zaposlenost no dobro, imate jos snijega, mozes napraviti jos jednog konja, ali zasto pomjerati velepostovanu kad ce pozari ionako otoiti snijeg, zar ne? vidis kako su ti "bez pasmine" pametni...divota jedna!
Ej Srbi kako vama ko ljevom jajetu, dobro Hrvati dobro, a kako je vama Hrvatima kao desnom jajetu? Dobro Srbi dobro. Blago nama kada je kur.. medju nama (Bošnjaci)!
Chuck Norris zna da je obavio dobar posao kada svoju debelu čunu izvadi iz Srpske guzice , a iz nje potekne krv i komadi crijeva.
@@commi ...ne znam što si toliko zapeo za pasminu...iskreno da ti kažem, većina vas, kojima je pasmina jedini uspjeh u životu, niste ni za q.r.a.c...žao mi je što rabim jezik ulice / mahale, ali suštinski opisuje vaše stanje uma i duha...umjesto referata jedna riječ...i to je to...
e moj commi,bas si komican :) ti da si pametan bio bi ministar il tako nest,mlatio pare i zivio dobro a ne neobrazovano g*vno kakvo i jesi,malo se naucio pravopisu (vjerovatno uz pomoc net-a) pa poceo mlatiti po portalima,mrzeci sve sto nije "tvoje"...e moj commi,komicaru zesci...
moj identitet jasno defininran i cvrst, a ne stidim ga se bez obzira na sredinu u kojoj se nalazim, a tvoj je fluidan kao diareja stidis se reci ko si i napadas ljude kojima ne trebaju bilbordi objasnjavati njihov identitet tebe trese dbar stokholmski sindrom, te ne bi bilo cudno da si se kao tvoj idol sejdo komsicoglu oseunetio u tim godinama zapravo jesi ali na gornjem katu zalosno... toliko stah od samoidentificiranja...stvarno tuzno
@@commi ...šefe, 'oćemo li još ? :)
@@commi ...vidim da je tvoj identitet čvrsto armiran u gluposti i primitivizmu...što t ečini pogodnim za sve funkcije, od toalet blagajnika do premijera vlade :)
kakve gluposti? ti sa hrvatskom imas manje nego komsic, koji bar ima metak hvo-a u sebi, pa moze govoriti da ima nesto hrvatsko u sebi osim toga, toliko se zalazes za bosnjacku politiku da cisto sumnjam da imas ikakve veze sa hrvatskom ili sa hrvatima garant se izjasnjavas kao bosanski katolik, ali opet, po niku si komunjara, pa tesko da si katolik ti si u goroj situaciji od bosnjaka sto se tice identiteta nece te niko, ili kako se na novo-hrvatskom kaze "lice bez putovnice", sto je samo pola koraka bolje od" lica sa potjernice", ali i zato ima vremena, jos si mlad
@johanna ...nauči podnijeti poraz kao dama...ne kukumavči :)
@@commi ...ne lupaj gluposti...