Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je vijest bez koje moj današnji dan nebi imao smisla hvala klix-u
A Zeljo ga je pustio i to izmedju dvije evropske utakmice kao eto da mu izadju u susret posto im je valjo. Sjecam se dobro jer sam bio poludio kada sam to cuo, i eto mozel neko da objasni ko je profitirao od ovog transfera, jel mozda Zeljo jel Kvesic ili mozda jebeni Tturci. Pratim fudbal ali jos nisam cuo za nekog fudbalera koji je presao u Tursku ligu da je postao bolji i da je presao u neki jaci klub.
SRETNO KVESA TM87
kad prije propade
oHocemo li za zivota docekati da barem jedan igrac izove nase lige potpise direktno u jednu od 5 najjacih evropskih liga pa makar odigrao jednu cijelu utakmicu? MOLIM klubove u BiH da ga za par godina ne dovode kao "pojacanje" u nase klubove kad napuni 36 godina a tada ce vjerovatno igrati u "Super ligi" Kirgistana. Pa je...e svaki klub prodaje igrace u Evropu jedino nasi igraci igraju za azijske drugoligase. Kamo srece da su ga pozajmili u neki od najvecih turskih klubova, ali 1. a ne 2. lige.
@XE:D Daj Bože da pređe u Real ili Barcu, ko to ne bi volio; i on svako talentovano dijete iz BiH.
...njemere jozo brez šaovnice ibog.
@lik5 ...jozo je standardno "kraćenje" imena josip u hrvatskoj i west herc. a joža je tamo pri sutli/sloveniji. jole je novokomponovana izmišljotina, da zvuči "malo kul".
@lik5 ...mi smo samo pismeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dres im izgleda kao kad bi hrvatska imala drzavu u kojoj bi bosnje bile konstitutivan narod 😃