Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Josip Kvesic molimte ostani još protiv Ferencvaros TC. Trebamo tebe
Kvesa LAfe sretno i hairli !
Momak je zasluzio svaka cast!
Koj svarno 100000 , Pa to je sramota nad sramotama.Znajul nasi rec alo to je malo
nije to problem ..svjesni su oni da je malo...ALI HOCE DA PUSTE MOMKA DA NESTO I ON PARA ZARADI I OBEZBIJEDI SEBI ZIVOT JER JE JEDAN OD BOLJIH I KULTURNIJIH MOMAKA KOJI SU IGRALI ZA NAS KLUB...SRETNO KVESA VOLE TE MANIJACI I NECE ZABORAVITI TVOJ NASTUP ZA SVETI DRES!!!!!
kako znas da je za 100.000?
100.000 eura hahaha grohotom se smijem.Mladi a povremeno A reprezentativac,stalni prvotimac,mislim cifra ne da je smijesna nego je zalosna.Bosnjama samo daj sta das,da su im ponudili dvije gajbe pive i janje mislim da bi ga prodali.Fakat je ovaj Zeljin menadzment presmijesan sto se da primjetiit i na Dzekinom transferu.Ne bi me cudilo da ga Turci za godinu prodaju za 2 mil.eura.
Cim predje u Tursku, na transfer marketu vrijedi 10 puta vise :D
Sretno Josipe u novom klibu i da te povrede zaobidju,hvala ti za sve utakmice koje si odigrao u nasem Zelji. A ne mogu vjerovati da prvi komentar bude od pacenika
klubu*