Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da igram za bilo koji team a ne za Inter, ja se majkemi ne bi preselio iz Milana u Manchester ni da mi ponude €1M vise godisnje - Kad se ima puno love, malo gradova nude kvalitet zivota Milana.. od top restorana i klubova, izlozbi, dogadjaja .. a more (Porto Fino, St Tropez Cannes) je 2h i 30' autom, imas Lago di Como i jezera 40' autom, planine i skijalista top i u Svicarskoj i u Italiji - a Hrvatska 4h autom. U Manchesteru sivilo citave godine - bjezi ne bi ni mrtav
U pravu si, Manchster je skroz bez-veze
Misliš li ti stvarno da profesionalni igrači imaju vremena da posjećuje te destinacije što si nabrojao? Ali ja mislim da ti hoćeš da se pohvališ kako si bio u Milanu i možda na ovim destinacijama :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Brat bratu 50 miliona dosta