Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada vidim guardiolu i njemu slicne shupke da sa proskecnim ekipama osvoje ligu prvaka u zestokoj konkurenciji najjacih klubova onda mogu doci i traziti autogram od Mourinha. Jos da ga UEFA nije onako brutalno izbacila najvecom sramotom u istoriji fudbala tzv barcelona bio bi nedodirljiv.
@Mecem Hiddink je bio trener 2009te. Dobar je Jose, sa ovakvim kilavim Untedom uzeo LE i bio viceprvak u premiershipu, nije mala stvar. Trebali su ga ostaviti, ovako samo gube vrijeme, ubrzo će i Ole dobiti nogu, doće neko novi i hajmo opet ispočetka.
ma sitiju samo ti mozes pomoci da osvoji titulu...i to da preuzmes liverpul 😅😅😅
Eno traze u centri vozace autobusa pa se ti prijavi
Vjerojatno će i pobijediti Liverpool ali to nije garant ničega. Poznati su po padu forme i pehovima prema kraju prvenstva. Bit će gusto, a ni ovaj Lester nije za zanemariti
Hose murinjo nova baba vanga- baba gatara... Narucio je i kristalnu kuglu brzom poštom al mu nije stigla još
Prošlu sezonu je Liverpool ispustio titulu, kad su izgubili protiv Sitija. Psihološki su u prednosti u svakom slučaju.