U utakmici protiv Real Sociedada
30
Jose Mourinho ponovo ostavio Ikera Casillasa na klupi
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha Adan nakon 5 minuta pogrijesio,napravio penal i dobio crveni karton :-D kakve ovacije za Ikera kad je usao u igru uu
hehehhe budale eto mu adana
HAHAHA,paa da valjaa ne bi bioo na klupii!
Sve je ovo sumnjivo.Mislim da se radi o taktickom potezu mourinja.Prvo izbacio Ikera,onaj Perez snimljen kako zacudjeno gleda sastav tima protiv Malage,Iker i Ramos zaklucavaju igrace u svlacionici,opet Iker na klupi.Namjerna greska Adana i crveni,igracinReala se nisu ni bunili kad je Adan dobio crveni.Ronaldo vraca traku Ikeru on je odbija i sve to u javnost pred kamerama.Previse je ovo za jedan klub kao sto je Real M. U kratkom vremenu .Namazan je Mourinjo,zna da je izgubio primeru da ne moze stici Barcu ali igra na kartu da zbuni Fergusona i Manchester united.Fery ne zna ni ko pije ne ko placa ni ko je golman ni ko je kapiten...Mourinjo izvodi najjaci nabrijani real protiv Man.u....
Ti da si neki navijač Reala, nešto bi ti značilo to što legenda Iker sjedi na klupi zbog kompleksa niže vrijednosti usranog portugalskog cigana...ah ustvari kako bi ti značilo kad za Real navijaš otkad je Ronaldo i ostali portugalski cigani tu...ne bi me čudilo da isto tako podržavaš i to što je Raula otjer'o iz Reala zbog kompleksa niže vrijednosti.
Ma Jose je od samo dolaska u Real nametno svoj stav i svoju riječ. Počevši od tjeranja Zidana pa nadalje. Sad je već kasno da se protive protiv njega. Glavni im je. Gledo sam utakmicu Real i ne treba da bude prvak. Barcelona sa 9 igrača igra kao sa 11 a Real je bijedno djelovao sa 10 ..
Hare de pročitaj i text majka mu stara, mani se samo naslova ispadnes glup plus što nisi ni gledao tekmu od početka, kod tebe je možda i modric bio u prvih 11
^^hare glup si!
nidje veze gledam tekmu i casillas brani ^^
kakav idiot moras biti da nakon 10 godina klupe udjes i napravis penal u 5. minuti :))))
mourinho jesi li sad sretan? jesi vidio kako ti je pulen usr.o situaciju sa de.bilnim dodavanjem i poslije toga pravi penal? pa djecu ti sahranim a prije toga ti ženu oplod,im portugalski firaune!
Meni se cini da vise pjene neki navijaci Farselone nego Reala. Valjda neki kompleksi nize vrijednosti golmana. Kad cete vise prestati da pratite sta radi gospodski klub zvan Real i pozabavite se sa svojim ciganskim poslovima. Idite gadjajte autobuse ili sta god drugo primitivno vec volite da radite. Haj, nekako vas i razumijem, valja prevariti onu izgubljenu titulu od prosle sezone na svom stadionu.
otkinem ti racku klijestima pa ti ga u stau naguram
Pa covjek je dobro uraido, reko je neki dan da ce jedan branit u Kupu jedan u ovoj utakmici... Posto je prvenstvo izgubljeno, bitnije je da Casillas u kupu brani!
kakav idiot portugalski djecu mu sahranim