Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjeku je 38 godina, nije vise njegovo da ga ti gledas
HALID MUSLIMOVIC RAZVALJUJE
koncentrisi se bona
Pa sta ako mu je 38? Jel umro pa ga ne moram gledat. Zavrsio je on davno svoju karijeru. Mou je dobar prema svojim igracima, nikad ga nisam cula ili procitala da je rekao ja , ja i samo ja. Ako svi iz Chelsea-e i Intera imaju ne smao rijec hvale nego ga i postuju, ja vjerujem da jeste tako!
Hebi ti to , ima li kakvog posla za mene , a da je plata veca od tri glave ?
Makalele, lazov stari. Mourinjo stalno dici sebe ali i svoje igrace. Nikad nije osvojio naslov i sam sebi pripisao zasluge. Govori da ima najbolju ekipu na svijetu i kad predje u drugi tim opet ce isto reci za svoj novi tim jer mora imati samouvjerenu ekipu ako zele osvojiti naslove. Hvali i pojedine igrace tako da ne znam sto ovaj ovo prica kad to ocito nije istina. Jel Makalele uopste osvojio ligu prvaka ili ga je Mourinjo malo vise drzao na klupi. Sta god da je bilo, nije njegovo da bude u centru paznje i da stalno ide na neke intervjue i reklame. Christiano bi isto mogao visjeti po citav dan na nekim sminkerskim eventima, ali nema covjek vremena jer trenira, ako treba i vise puta dnevno.
Makelele ne kaki, eto nema vise Mourinha, a nesto ne vidim ni tebe
vala vidi mu se na faci kakav je! Bljaak!
Mourinho, Ronaldo, Nani...msm da je jedina svijetla tacka Figo..
Sudeći na osnovu ljudi vezanih za fudbal, a porijeklom iz Portugala, ti Portugalci su užas ljudi. Mourinho, Ronaldo, Figo...
Jel to isti onaj Makelele sto je sudiji iza ledja glumio da prima udarce u glavu od drugih igraca kako bi im navukao crveni karton? Jest? Mrš.